Pagājušajā nedēļā Lielajā laukumā tika uzstādīta 16 metrus gara Ziemassvētku egle. Komunālās pārvaldes un Ventspils labiekārtošanas kombināta pārstāvji egli sagādāja Latvijas valsts mežu Mētru iecirknī – Ventspils novadā starp Tārgali un Pilteni.

Uzstādot egli sākās plašas diskusijas par tās ''skaistumu'', līdz atbildīgās personas izlēma egli nomainīt.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Pilsēta 29.11.2023, 13:13:49

    Lembergs gāja uz koncertzāli maksāt īri par labdarības koncertu (jo pēc paša vārdiem viņš jau izmanto tikai skaidru naudu) un ieraudzīja kā Kristovskis pa nakti sabojāja egli. Nobļāvās, kas mums naudas trūks. Gādājiet jaunu egli, bet šo iebāziet ... (atbildīgās amatpersonas puķu podā).
    Tā mīļie ventiņi un pilsētas viesi laimīgi un priecīgi sagaidīja ziemas svētkus un jauno gadu pie skaistas egles.

  • 0
    Viktors + 29.11.2023, 15:47:52

    Akurāt kā Orvelam:
    "Napoleons klusēdams soļoja šurpu turpu, lā­giem paostīdams zemi. Astes gredzens bija kā sastindzis un tikai rei­zumis asi noraustījās - tas norādīja uz rosīgu prāta darbību. It kā beidzot kaut ko izlēmis, viņš pēkšņi apstājās.

    - Biedri, - viņš klusu ierunājās, - vai jūs zināt, kas to pastrā­dājis? Vai pazīstat ienaidnieku, kurš naktī atnācis un sagrāvis mūsu vējdzirnavas? Sniedziņš! - viņš piepeši pērkonīgi ieaurojās. - To ir izdarījis Sniedziņš! Aiz tīras ļaunprātības, cerēdams kavēt mūsu plānu izpildi un atriebties par savu kaunpilno padzīšanu, šis no­devējs nakts aizsegā ir atzadzies šurp un iznīcinājis gandrīz vesela gada darbu. Biedri, šeit un šobrīd es pasludinu Sniedziņam nāvesspriedumu! Dzīvnieks, kurš īstenos šo pelnīto spriedumu, sa­ņems "Otrās Pakāpes Dzīvnieku Varoni" un pusbušeli ābolu. Veselu bušeli saņems tas, kurš sagūstīs šo kaitnieku dzīvu!"

  • -3
    mernigors 29.11.2023, 17:59:54

    Kristovskim nav laika egli bojāt, Aivar. Viņam ir problēmas ar pensiju fondu jārisina. No biroja uzturēšanas naudas maksāja EP slepenam pensijas fondam, bet kopā ar Zīli, Žanoku un vēl dažiem ir pieķerti, bet vienalga grib šo īpaši likumīgo naudu no šī fonda izņemt. Izrādās, ka shēmu veidošanā šie āži ir vienādi.....

  • 0
    Janis Zvejnieks 29.11.2023, 19:07:20

    Nu ko .Laiks vien dziv egl iedestit.Ka tas bij kad to plac sauc pa voldinplac :)))Tik simt argument bus pret,jo nevares taisit smugul,piks ta kabata negrabes :)))))

  • 0
    Vadims Kevrelis 30.11.2023, 10:40:03

    Nekā personīga: bet kā mēs varam pārliecināties ka šī nu jau izbrāķētā egle ir no ''Latvijas valsts meža''.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: