Ventspils valstpilsētas pašvaldība ik gadu organizē svētku noformējuma konkursu ''Ziemassvētki 2023'', lai svētku laiks Ventspilī iemirdzētos svinīgā noskaņā. Ikviens ventspilnieks tiek aicināts piedalīties pilsētas Ziemassvētku rotas veidošanā, svētkiem sapošot savas mājas un darba vietas.

Lai piedalītos konkursā, ventspilnieki tiek aicināti izveidot Ziemassvētku noformējumu, kas ir redzams no publiskās ārtelpas, un 13. decembrim, pieteikt rotājumu konkursam. Svētku noformējumu konkursam var pieteikt tā īpašnieks vai cita persona, kas ir pamanījusi skaistu Ziemassvētku noformējumu pilsētā.

Žūrijas komisija konkursam pieteiktos darbus vērtēs četrās nominācijās, nosakot labāko dzīvojamās ēkas noformējumu, labāko publiskās ēkas noformējumu, labāko skatloga un labāko izglītības iestādes ēkas noformējumu.

Visi ventspilnieki tiks aicināti noteikt konkursa nominācijas “Skatītāju simpātija” uzvarētāju, apskatot konkursam pieteikto rotājumu fotogrāfijas un balsojot par izvēlēto konkursa dalībnieku portāla ventspils.lv aptaujā, kas norisināsies no 19. decembra līdz 2024. gada 2. janvārim.

Visu piecu nomināciju uzvarētāji saņems Ventspils valstspilsētas pašvaldības Atzinības rakstu un naudas balvu 300 EUR apmērā.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: