Ventspils Galvenās bibliotēkas Reģionālais mācību centrs aicina uz Velo skoliņu, kurā ikvienam interesentam no 10 gadu vecuma ir iespēja bez maksas apgūt velosipēda vadīšanas pamatnoteikumus, lai sekmīgi nokārtotu eksāmenu un iegūtu velosipēda vadītāja apliecību.

Šovasar Velo skoliņa notiks:
    1. grupa no  5. līdz 9. jūnijam katru dienu no plkst. 14 līdz 15;
    2. grupa no 12.-16. jūnijam katru dienu no plkst. 14 līdz 15.

CSDD ir parūpējusies par to, lai “Velo skoliņas” dalībnieki individuāli klātienē CSDD telpās varētu nokārtot velosipēda vadītāja eksāmenu. Katram dalībniekam būs iepriekš saskaņots eksāmena laiks. Dodoties uz CSDD, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments – pase, ID karte vai dzimšanas apliecība. Lai iegūtu velosipēda vadītāja apliecību, veiksmīgi jānokārto datorizēts teorijas eksāmens - eksāmenā ir 10 jautājumi, uz kuriem jāatbild 10 minūšu laikā. Eksāmens ir sekmīgi nokārtots, ja pareizi atbildēts uz vismaz 8 jautājumiem.

Lai pieteiktu savu bērnu “Velo skoliņai”, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu ŠEIT!

Vietu skaits katrā grupā ir ierobežots.

Velo skoliņa Ventspils bibliotēkā jau ir kļuvusi par tradīciju, kuru 2016. gadā aizsāka Gāliņciema bibliotēka. Lielā pieprasījuma un ierobežoto telpu dēļ vasaras Velo skoliņa pārcēlās uz Galvenās bibliotēkas Reģionālo mācību centru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: