Jau pavisam drīz, 18. jūnijā, Ventspils Bērnu pilsētiņā notiks tradicionālais mazuļu salidojums ''Esmu dzimis Ventspilī''! 2022. gadā fotokonkurā piedalījās vairāk nekā 400 dalībnieki, iesūtot Ventspilī dzimušo mazulīšu foto un pieredzes stāstus Ventspils Dzemdību nodaļā, piedzīvojot pirmo tikšanos ar savu bērniņu!

Arī šogad vecāki, kuri savus bērniņus Ventspils slimnīcā sagaidījuši no 2017. līdz 2023. gadam, aicināti iesūtīt savu mazulīšu foto līdz 11. jūnijam. Turklāt trīs dalībnieki izlozes kārtībā iegūs slimnīcas sarūpētas pārsteiguma balvas – attīstošās rotaļlietas.

Elektroniskā pieteikšanās veidlapa fotokonkursam pieejama slimnīcas mājas lapā ŠEIT!

Bērniņi, kuri dzimuši Ventspils slimnīcā, un viņu vecāki aicināti uz sirsnīgu atkalredzēšanos ar Ventspils Dzemdību un Ginekoloģijas nodaļas speciālistiem – vecmātēm, ginekologiem un bērnu māsām. Informācijas par salidojuma norisi sekos.

Par Ventspils dzemdību nodaļu

Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļā ik gadu piedzimst ap 500 bērniņi. Ventspils Dzemdību nodaļā iespējamas gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības kvalificētu ārstu un pieredzējušu, gādīgu vecmāšu aprūpē, mājīgā vidē ar mūsdienīgu aprīkojumu.

2022. gadā paplašinātas Dzemdību zāles, lai dzemdību laikā brīvi justos gan māmiņa, gan speciālisti, kuri visa procesa laikā aprūpē māmiņu un mazuli.

Ventspils Dzemdību nodaļa lepojas ar modernām, labiekārtotām palātām ar ziedu motīviem, kā arī ģimenes un paaugstināta komforta palātām ar divguļamām gultām un citām ērtībām. Ģimenēm, kurās aug vismaz divi bērniņi, nākamo bērniņu slimnīca piedāvā sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: