Samazinoties saslimstības rādītājiem, kā arī rūpējoties par pacientu un viņu tuvinieku labsajūtu, no 20. marta, slimnīcā Ventspilī un tās filiālē Talsos konkrētos laikos atļauti pacientu apmeklējumi. Pacientus slimnīcā var apmeklēt katru darba dienu noteiktā laikā – no plkst. 15 līdz plkst. 17.

Visa apmeklējuma laikā nepieciešams lietot medicīnisko sejas masku un bahilas.

Gadījumā, ja kādu iemeslu dēļ nav iespējams ierasties iepriekšminētajā apmeklējuma laikā un nepieciešams apmeklējums ārpus tā – vizīti iepriekš nepieciešams saskaņot ar ārstējošo vai dežūrārstu, zvanot uz nodaļu, kurā ievietots pacients.

Infekciozo - Covid-19 un gripas pozitīvu - pacientu apmeklēšana ir iespējama tikai īpaši kritiskos gadījumos vienam tuviniekam, kad pacienta vispārējais stāvoklis ir galēji smags. Šāds apmeklēšanas gadījums iepriekš jāsaskaņo ar attiecīgās nodaļas, kurā atrodas pacients, vadītāju.

Apmeklētāji tiek aicināti būt atbildīgiem un ievērot apmeklēšanas kārtības noteikumus, kā arī izvairīties no apmeklējuma, ja ir konstatēti saslimšanas simptomi vai akūtas augšējo elpceļu infekcijas pazīmes.

Pacientiem iespējams nodot sūtījumus, atstājot tos slimnīcas apsargam Ventspilī vai nodaļas, kurā atrodas pacients, personālam Talsu filiālē. Par sūtījumu tiek informēts attiecīgās nodaļas personāls, kas nodrošina sūtījuma nogādāšanu adresātam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: