Ceturtdien, 29. septembrī, plkst. 11 notiks SIA ''Ventamonjaks'' civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas mācības. Mācību mērķis ir pārbaudīt izveidoto kārtību un pasākumus, kas noteikti uzņēmuma civilās aizsardzības plānā, kā arī ārpusobjekta civilās aizsardzības plānā un to atbilstību reāliem avārijas apstākļiem.

Mācību rīkotāji aicina darbiniekus un iedzīvotājus neuztraukties, ja redzama operatīvā transporta kustība un ugunsdzēsēju glābēju darbs uzņēmuma teritorijā, un atvainojas par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem SIA ''Ventamonjaks'' apkārtnē, kā arī iespējamo satraukumu!

Mācību scenārijs paredz pilnu elektroenerģijas atslēgšanu SIA ''Ventamonjaks'' objektos un amonjaka noplūdi no tehnoloģiskām iekārtām.

Praktiskajās mācībās piedalīsies pārstāvji no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, SIA ''VK Terminal Services'', Ventspils brīvostas pārvaldes, Valsts policijas, Ventspils pašvaldības policijas, Valsts vides dienesta Ventspils reģionālās vides pārvaldes, SIA ''Ventspils nafta termināls'', A/S ''Ventbunkers''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: