IT uzņēmums ''TestDevLab'' aicina piedalīties IT konkursā ''Testers Challenge 2022'', kas tiešsaistē norisināsies no 30. septembra līdz 10. oktobrim. Tas ir tehnisks IT erudīcijas konkurss, kura gaitā dalībnieki varēs pārbaudīt savas tehniskās zināšanas un loģiskās spriešanas spējas.

''Testers Challenge'' konkursu uzņēmums ''TestDevLab'' rīko jau trešo reizi un pagājušajā gadā konkursā piedalījās gandrīz 1000 dalībnieki. Jāpiezīmē, ka nav jābūt pieredzējušam IT profesionālim, lai varētu piedalīties šajā konkursā un atrisinātu uzdevumus. Uzdevumus varēs atrisināt cilvēki ar lielu uzmanību pret detaļām.

''TestDevLab'' līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds aicina piedalīties šajā konkursā: ''Mēs ikdienā uzskatāmi redzam, ka mūsu iecienītās lietotnes un tīmekļa vietnes tiek nemitīgi papildinātas ar jaunām funkcijām un nereti tās nedarbojas kā nākas vai pat rada drošības riskus. Tāpēc arvien lielāka nozīme ir programmatūras testētājiem, kas kopā ar citiem IT speciālistiem strādā pie programmatūras kvalitātes uzlabošanas. ''Testers Challenge 2022'' konkurss ļauj ikvienam interesentam iejusties programmatūras testētāja ādā un pārbaudīt savas spējas programmatūrā pamanīt kļūdas vai neprecizitātes. Kas zin, varbūt šādā veidā sapratīsi, ka vēlies veidot savu karjeru testēšanas jomā.''

Dodies uz ''Testers Challenge 2022'' mājaslapu, lai iepazītos ar konkursa noteikumiem un pieteiktos dalībai šajā konkursā: https://challenge.testdevlab.com/   

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums ''TestDevLab'' nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 500+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: