Plānojot brīvdienu braucienus, autovadītājiem ir jāierēķina papildu laiks ceļā, ņemot vērā faktu, ka Latvijā turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona, atgādina VSIA "Latvijas vallsts ceļi" (LVC).

Valsts ceļu tīklā patlaban remontdarbi notiek vairāk nekā 80 posmos. Visvairāk būvdarbu posmu ir uz reģionālajiem autoceļiem.

Piektdienas pēcpusdienā jārēķinās ar intensīvu satiksmi Pierīgā. Lielākie satiksmes ierobežojumi joprojām ir uz Ventspils šosejas (A10) un uz Ērgļu ceļa (P4), tāpēc, dodoties šajos virzienos, autovadītāji tiek aicināti izmantot alternatīvus maršrutus.

Ir sākta seguma atjaunošana uz autoceļa Smiltene-Valka (P24) no Valkas novada robežas līdz Valkai, Kurzemes piekrastē segumu sāk atjaunot autoceļa Ventspils (Leči)-Grobiņa (P111) posmā no Užavas līdz Jūrkalnei. Abu posmu šķērsošanai jāplāno 30-40 minūtes ceļā.

Visus aktuālos remontdarbu dēļ noteiktos ierobežojumus uz valsts autoceļiem ir iespējams uzzināt, ielūkojoties LVC interneta mājaslapā atrodamajā ceļu remontdarbu kartē. Tāpat iegūt vai nodot informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem var pa LVC diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -3
    Kriska 17.06.2022, 14:34:09

    Vajadzētu uzklāt virskārtu KAIJU ielā - balkvedēji un fūras sabojās pamatni

  • 0
    Tā nu ir 17.06.2022, 17:19:11

    Jā! Kaiju ielā pilnīgs klusums..., kautgan laikapstākļi asfalta kl;a;sanai būtu ideāli. Tiek nogaidīts, kamēr pamatkārtu sabojās??? BET!!! Varbūt nauda pilsētai aptrūkusēs...??? Viss izšeptēts ''bēgļiem...''

  • 0
    ventspilnieks 36,7 17.06.2022, 23:41:28

    Apžēliņ! Tie būvnieki ir palikuši parādā. Osta ir kārtīgi ieberzusies, tilts arī jāpārtaisa bet firmele(holdings) pazudis.
    Un Kaiju ielā nekas nav izdarīts. Nez kāpēc palikusi šaurāka, bet veloceliņš tā arī neparādījās. Mazdārziņnieki salikuši mašīnas un reizēm ilgi nākas gaidīt kamēr tiksi garām.

  • -3
    Marta P 20.06.2022, 14:32:53

    Brīvosta sagaidīs jūras svētkus, ghetto games vai pilsētas svētkus, kad ar saviem novilktajiem remontdarbiem visvairāk iegriezt ventspilniekiem. Pagājušajā gadā bija tieši tā pat!

  • 0
    Tā nu ir 18.06.2022, 21:18:59

    Jā! Varbūt... BET! Kā redzi, kā kautkāda ķibele vai problēma ar to būvēšanu un citām visādām padarīšanām, kas saistīts ar naudas problēmām, tā............ no superlēmējkantoreļa puses... PILNĪGS klusums, ne pušplēsta vārda...!!! BET! Za to viziums un visvisādas apšaubāmas pusfabriķeles, ko montierē vai taisās montierēt, reklamētas gan paTV, radio un kur tik iespējams. Plātīšanās uz urrrrāāā!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: