Lietuvā, norisinājās Lietuvas čempionāts K-1 cīņā, kurā ar labiem rezultātiem piedalījās arī ''Ventspils Kikboksa Leģions'' sportisti, trenera Sergeja Deņisova izcīnot divas sudraba un divas bronzas medaļas, kā arī kausu par cīņassparu.

Arsenijs Atorins startēja divās kategorijās un katrā izdevās izcīnīt sudraba medaļas. Cīņas sportā tiesneši vērtē ne tikai rezultātus, bet arī katra sportista atdevi, attieksmi, cīņassparu un tehnisko izpildījumu, par to piešķirot īpašus turnīra kausus katras nominācijas labākajam sportistam. Kausu par cīņassparu Lietuvas Amatieru K-1 federācijas prezidents Zenonas Budraitis piešķīra Arsenijam, kurš abās disciplīnās uzrādīja labu sniegumu. Savukārt Šons Burmeisters un Stefans Lapuzovs izcīnīja bronzas medaļas.

Vienlaikus Rīgā, Latvijas Kikboksinga federācija rīkoja semināru kikboksa treneriem un tiesnešiem ''Starptautiskie WAKO sacensību tiesāšanas noteikumi un izmaiņas tatami un ringa disciplīnās''. ''Ventspils Kikboksa Leģions'' šajā pasākumā pārstāvēja trenere Kristīne Jansone.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: