Jau kopš pagājušā gada vasaras notiek diskusijas par iespēju atsevišķos ceļu posmos palielināt braukšanas ātrumu. Visticamāk, Ventspils novadam šādasekstras nespīd, jo mūspusē ceļi nav tik labi.

Turklāt jau šobrīd reti kurš vieglās automašīnas vadītājs ievēro atļautos 90 kilometrus stundā. Par to vakar piedaloties ceļu policijas patruļā uz šosejas Ventspils-Rīga pārliecinājās arī Ventas Balss. Tostarp kāds Ventspilī pazīstams uzņēmējs ar savu nepilnu gadu veco automašīnu (attēlā) pieķerts braucam ar ātrumu 151 kilometrs stundā.

 

Divu stundu laikā Ventspils ceļu policijas jaunākie inspektori Artūrs un Konstantīns par ātruma pārsniegšanu sastādīja četrus protokolus. Turklāt iepriekš minētajam Ventspils uzņēmējam nebija arī autovadītāja apliecības, kas viņam tikušas atņemtas pirms pāris gadiem. Uzņēmējam par šo pārkāpumu draud naudas sods 200 līdz 300 latu apjomā. Vēl kādam autovadītājam radars piefiksēja 119 kilometrus stundā, viņš gada laikā ātrumu pārkāpis jau piekto reizi. Soda nauda – 20 lati. Pārējos gadījumos pārkāptais ātrums bija mazāks, kādai sievietei nāksies maksāt piecus latus, bet vīrietim izteikts brīdinājums, jo viņam gada laikā tas bija pirmais pārkāpums.

 

Apskati reida foto!

 

Vairāk lasi ceturtdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: