Daiļdārznieku īpašnieki un komersanti tiek aicināti piedalīties gada zaļākajā konkursā ''Pilsētas rota 2022'', kurā jau 22. gadu pēc kārtas atzinīgi tiek novērtēti Ventspils skaistākie un sakoptākie dārzi un komersantu publiskās ārtelpas teritorijas.

Konkurss ''Pilsētas rota 2022'' norisināsies no 1. jūnija līdz 7. augustam, aicinot piedalīties individuālo dzīvojamo māju teritoriju īpašniekus vai valdītājus un komersantu teritoriju un ēku īpašniekus vai tiesiskos valdītājus, kuri ir izveidojuši un iekopuši skaistu daiļdārzu. Konkursā var pieteikt skaistākos dārzus arī anonīmi, kuri tiks vērtēti nominācijā ''Skats no malas''.

Pieteikšanās Konkursam būs iespējama no 1. jūnija līdz 15. jūnijam, plkst.17.

  1. Pieteikšanās telefoniski Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādē Komunālā pārvalde, tālr. 63624269;

  2. Rakstot uz e-pasta adresi kom.parvalde@ventspils.lv;

  3. Sūtot vēstuli pa pastu - adrese: Užavas iela 8, Ventspils, LV-3601;

  4. Aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT!

Pateicībā par Pašvaldības administratīvajā teritorijā esošo īpašumu labiekārtošanu un kvalitatīvas dzīves telpas izveidi to popularizējot, šī gada kopējais balvu fonds ir noteikts 1100 EUR vērtībā. 1.-3. vietu ieguvējiem tiks piešķirtas dāvanu kartes pēc viņu izvēles, kādā no stādu audzētavām vai profesionāliem dārzkopības centriem:

  • 1.vietai - 350 EUR apmērā;

  • 2.vietai - 250 EUR apmērā;

  • 3.vietai - 150 EUR apmērā.

Nominācijā ''Veicināšanas balva – ''Komersanta publiskās ārtelpas teritorija'''' uzvarētājam tiks piešķirta dāvanu karte 250 EUR apmērā, savukārt nominācijā ''Skatītāju simpātija'' uzvarētājam tiks piešķirta dāvanu karte 100 EUR apmērā, pēc viņu izvēles kādā no stādu audzētavām vai profesionāliem dārzkopības centriem.

Nominācijas ''Individuālās dzīvojamās mājas dārzs – ''Pilsētas rota 2022'''' 10 finālisti (no viena īpašuma divas personas) un 30 sakoptāko īpašumu īpašnieki vai valdītāji (viena persona no īpašuma), kā arī uzvarētāji nominācijās ''Skatītāju simpātija'' un ''Veicināšanas balva – ''Komersanta publiskās ārtelpas teritorija'''' iegūs tiesības doties profesionālās pieredzes apmaiņas braucienā 2022.gada 19. augustā, ko organizēs Ventspils Komunālā pārvalde.

Sakoptāko īpašumu adreses un uzvarētāji tiks izziņoti līdz 4. augustam Pašvaldības oficiālajā tīmekļvietnē ventspils.lv.

Vairāk informācijas par konkursu ''Pilsētas rota 2022'' lasāms NOLIKUMĀ!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: