12. jūnijā plkst. 11 Zlēku pagasta muižas parkā sāksies devītās Ventspils novada senioru sporta spēles "Notver mirkli". Šajā pasākumā var piedalīties visi, kas sasnieguši 50 gadu vecumu un jūtas sirdī jauni, jo pasākuma galvenā būtība ir saturīga laika pavadīšana ar vieglām sportiskām aktivitātēm, kas ir pa spēkam arī astoņdesmitgadīgiem senioriem.

Dalībniekiem nebūs jāuztraucas, vai viņi spēs veikt visus uzdevumus, jo tie nebūs sarežģīti un neprasīs lielu fizisko piepūli, bet garantēs jautrību. Piedaloties sacensībās, treniņtērps un sporta apavi nav obligāti, jo piedāvātos pārbaudījumus varēs izpildīt arī ikdienas tērpā.

Dalībnieki atkarībā no vecuma startēs kādā no četrām grupām, sākot no 50 līdz 75 gadiem un vecāki. Vispirms notiks individuālie starti desmit aktivitātēs, jāpiedalās vismaz sešās, jo kopējo punktu skaitu veidos to sešu disciplīnu rezultāti, kurās būs iegūts labākais vērtējums. Pēc tam komandas, kurās apvienosies četri dalībnieki, iesaistīsies stafetēs.     

Pēc pusdienām seniori varēs ieklausīties etnomūzikas mākslinieces Ingas Karpičas meditatīvajā priekšnesumā, un tad jau notiks uzvarētāju apbalvošana un atvadīšanās līdz nākamajām sporta spēlēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: