Piešķirot Lielo balvu un Balvu, Ventspils pašvaldība kopš 2000. gada Pilsētas svētkos izteikusi atzinību tiem venspilniekiem, kas ar pašaizliedzīgu darbu veicinājuši pilsētas attīstību un nesuši tās vārdu pasaulē. Kandidātus šī gada balvām var pieteikt vēl līdz 26. jūnijam.

Ņemot vērā Ventspils iedzīvotāju ieteikumus, nemainīga paliek Ventspils pašvaldības apņēmība pateikties aktīvākajiem ventspilniekiem par viņu ieguldīto darbu Ventspils izaugsmē.

Pašvaldība aicina ventspilniekus sniegt ierosinājumus par to, kuru cilvēku vai kolektīvu ieguldījums pilsētas attīstībā 2022. gadā apbalvojams ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes:
Lielo balvu – par izciliem un nozīmīgiem sasniegumiem, kas nesuši Ventspils pilsētas vārdu valstī un pasaulē, vai par būtiskiem nopelniem Ventspils pilsētas attīstībā, saimnieciskajā, kultūras un sabiedriskajā darbībā vai citās pilsētai nozīmīgās jomās.
Balvu – par augstu profesionālu, godprātīgu darbu kādā atsevišķā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides un vizuālā tēla veidošanā un citās pilsētai nozīmīgās jomās.

Aptaujas anketas un balsošanas kastes Ventspilī atrodas:
- Ventspils domes 1. stāva foajē – Jūras ielā 36;
- Galvenajā bibliotēkā - Akmeņu ielā 2;
- Pārventas bibliotēkā - Tārgales ielā 4;
- Ventspils Augstskolas bibliotēkā - Inženieru ielā 101A;
- Gāliņciema bibliotēkā - Kuldīgas ielā 110;
- Ventspils Poliklīnikā - Raiņa ielā 6;
- Kuldīgas ielas doktorātā - Kuldīgas ielā 110;
- Ventspils Autoostā - Kuldīgas ielā 5;
- Ventspils tirgū – Pils ielā 14;
- T/C Tobago - Lielajā prospektā 3/5;
- CITRO veikalos - Tārgales ielā 63, Talsu ielā 6, Poruka ielā 16;
- Ventspils domes paskastēs visā pilsētā.

Savu izvēli varat ierakstīt arī komentāros pie šī raksta, kā arī zvanot uz Iedzīvotāju informācijas centra tālruni 63601270 vai atstājot ziņu automātiskajā atbildētājā 63601119. Ierosinājumus var iesniegt līdz 26. jūnijam.

Atbilstoši mainītajam nolikumam ''Par Ventspils pilsētas domes apbalvojumiem un to piešķiršanas kārtību'' iesniegtie ierosinājumi tiks apkopoti un virzīti izskatīšanai Apbalvošanas komisijā. Pēc ierosinājumu izvērtēšanas, komisija sagatavos ieteikumu par personu izvirzīšanu apbalvošanai. Gala lēmumu pieņems Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: