Gaidot vērienīgās pārmaiņas Ventspils slimnīcas Uzņemšanas nodaļā, uz būvdarbu laiku mainīta Traumpunkta/Uzņemšanas nodaļas atrašanās vieta. Aicinām būt saprotošiem un ņemt vērā, ka piekļuve Traumpunktam šobrīd tiek organizēta no slimnīcas iekšpagalma.

Pacientu plūsma tiek organizēta šādi:

1. Ja pacients uz Traumpunktu ierodas patstāvīgi bez auto – piekļuve Traumpunktam no iekšpagalma, sekojot norādēm.

2. Ja pacients uz Traumpunktu ierodas ar auto un var patstāvīgi pārvietoties – piekļuve Traumpunktam no Inženieru ielas puses, novietojot auto stāvlaukumā un sekojot norādēm.

3. Lai pacientu izlaistu vai uzņemtu tieši pie Traumpunkta, iebraukšana slimnīcas iekšpagalmā no Pētera ielas puses (no Bērnu pilsētiņas puses). Automašīnu stāvēšanai iespējams novietot tikai slimnīcas autostāvvietā.

  • Gadījumā, ja rodas neskaidrības vai nepieciešama palīdzība nokļūšanai Traumpunktā, aicinām sazināties ar slimnīcas Uzņemšanas nodaļas personālu pa tālruni 63624721.

  • Neatliekamā medicīniskā palīdzība pieejama visu diennakti.

  • Atgādinām, ka gadījumos, kad cilvēka dzīvība ir apdraudēta, palīdzības saņemšanā ir izšķirošas minūtes, vai ir gūta smaga trauma – neatliekamā medicīniskā palīdzība nepieciešana nekavējoties. Šādos gadījumos aicinām zvanīt pa tālruni 113.

Uzņemšanas nodaļa tiks nodalīta no jebkuras citas pacientu un personāla plūsmas. Būtiskākās izmaiņas šajā projektā, ko novērtēs ikviens slimnīcas apmeklētājs, saistītas ar Uzņemšanas nodaļas paplašināšanu un pacientu plūsmu nodalīšanu. Pacienti, kuri Uzņemšanas nodaļā ierodas paši, tiks nodalīti no pacientiem, kurus slimnīcā nogādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Telpas būs plašākas, ērtākas, radot pacientiem draudzīgāku vidi un nodrošinot iespēju ievērot distanci. Gaitenis, pa kuru pārvietojas gan pacienti, gan personāls, būs nodalīts no Uzņemšanas nodaļas, turklāt tas būs lēzenāks, lai nodrošinātu ērtu pārvietošanos. Būvdarbus plānots pabeigt 2023. gada maijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: