Ventspils poliklīnikas ārsts Kārlis Uldis Einis, dodoties pensijā, saņēma Ventspils valstspilsētas pašvaldības novērtējumu – Atzinības rakstu par ilggadējo darbu un profesionalitāti.

Atzinības raksts Ventspils poliklīnikas neirologam un narkologam K. U. Einim pasniegts par ilggadēju, profesionālu ārsta darbu un nozīmīgu ieguldījumu veselīga dzīvesveida veicināšanā.

Ārsts Ventspils poliklīnikā strādājis kopš 1970. gada, sākotnēji – kā terapeits. 1974. gadā pabeidzis specializācijas kursus neiroloģijā un darbu turpinājis kā neirologs, bet 1979. gadā specializējies narkoloģijā un darbu turpinājis arī kā narkologs.

Daudzus gadus vadījis kustību ''Par veselīgu dzīvesveidu – brīvu no narkotikām – ģimenēm ar bērniem.''

Papildus ārsta darbam 1971. gadā beidzis kalnu tūrisma instruktoru, grupas vadītāju skolu. Pēc šīs skolas pabeigšanas aktīvi organizējis un vadījis tūristu grupas kalnu pārgājienos dažādās pasaules vietās. Apceļota gan Latvija un Eiropa, gan Āzija, Amerika un Āfrika. Agrāk daudz nodarbojies ar kalnu slēpošanu, ceļojis kopā ar ģimeni. Ārsts joprojām piekopj aktīvu dzīvesveidu, brīvajā laikā aizraujas ar bridža spēli.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Cita ventspilniece. 02.03.2022, 09:13:14

    Visu cieņu Dakterim.Maz viņu vairs palicis,kuriem Dieva dots skatījums.

  • 0
    Vadims Kevrelis 02.03.2022, 12:06:55

    Novēlēsim cien.Dr. labu veselību un daudz dzīvesprieka.

  • 0
    Elviss22 03.03.2022, 10:41:03

    Godam pelnījis, jo bija tiešām labs, saprotošs un tolerants dakteris. Lai laba veselība un možs gars vēl ilgus gadus.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: