17. februārī plkst. 14 pašvaldības iestādes ''Ventspils Komunālā pārvalde'' telpās Užavas ielā 8, notiks izsole par trīs tirdzniecības vietu nomas tiesībām Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā ''Fantāzija''.

Izsoles uzvarētāji iegūs teritorijas nomas tiesības uz trīs gadiem, uz kā nomnieks varēs izvietot bērnu atrakciju nomas punktu (piemēram, batuti, velokarti u.c.).
Organizētajā izsolē var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kas pieteiksies līdz 15. februārim, iesniedzot vai iesūtot izsoles nolikumā norādītos dokumentus.

Sīkāk ar izsoles noteikumiem var iepazīties un lejupielādēt ŠEIT.

Savukārt 18. februārī plkst. 14 Komunālās pārvaldes telpās notiks izsole par septiņu tirdzniecības vietu nomas tiesībām pilsētas parkos, skvēros un pludmalē. Izsoles uzvarētāji iegūs teritorijas nomas tiesības uz pieciem gadiem, uz kā nomnieks varēs izvietot stacionārus tirdzniecības kioskus, galdus u.c. tirdzniecībai atbilstošu stacionāru aprīkojumu.
Organizētajā izsolē var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kas pieteiksies līdz 16. februārim, iesniedzot vai iesūtot izsoles nolikumā norādītos dokumentus.

Sīkāk ar izsoles noteikumiem var iepazīties un lejupielādēt ŠEIT.

Izsole notiks mutiski ar augšupejošu soli, kur katrs dalībnieks paceļ savu reģistrācijas kartīti ar numuru. Dalībniekiem pirms izsoles jāiemaksā nodrošinājuma nauda, kas ir 50% no izsolāmā priekšmeta sākuma cenas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: