Gada nogalē Ventas Balss abonementu nākamajam gadam dāvina arī pazīstami ventspilnieki, katrs, tāpat kā laikraksta žurnālisti, izvēloties savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš laikraksta gada abonementu pasniedza ventspilniecei Andai Straumei.

«Šī tradīcija pasniegt Ventas Balss abonementu ilgst jau vairākus gadus. Ņemot vērā dzīves dārdzības pieaugumu, uzskatu, ka šī ir ļoti jauka dāvana ventspilniekam, lai būtu iespēja sekot līdzi pilsētas notikumiem, uzzinot par to, kas notiek sporta, kultūras, ekonomikas jomā. Manuprāt, Ventas Balsī ir pieejama interesanta un aktuāla informācija, tāpat ir svarīgi, ka Ventas Balsi var lasīt arī elektroniskajā versijā. Es labprāt izvēlos ikdienā apskatīt avīzes drukāto variantu, tas man raisa zināmas emocijas. Man ir liels gandarījums, ka joprojām cilvēki lasa avīzi un ka varam kādu iepriecināt un atbalstīt,» norāda Vītoliņš.

Ventspilniece Anda Straume, kura ir arī avīzē publicēto krustvārdu mīklu sastādītāja, bija patīkami pārsteigta par viņai sarūpēto dāvanu – Ventas Balss gada abonementu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: