Covid-19 gadījumu dēļ pārceltas "Ventspils", "Ogres" un "Liepājas" spēles Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā, informē Latvijas Basketbola savienība.

Kopumā šobrīd uz nenoteiktu laiku pārceltas piecas spēles: "Ventspils" - "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" (bija paredzēta 4. janvārī), "Ogre" - Rakveres "Tarvas" (5. janvārī), "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits" - "Ventspils" (8. janvārī), Rakveres "Tarvas" - "Liepāja" (8. janvārī) un "Ogre" - "Liepāja" (12. janvārī). Ticamākais, ka aizvadīta netiks arī 14. janvārī Ventspilī paredzētā ventspilnieku spēlē ar "Kalev/Cramo".

Kā skaidro Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks, Ventspils, Ogres un Liepājas komandas ir tās, kuras šobrīd nevar aizvadīt mačus, ņemot vērā epidemioloģiskās drošības noteikumus. Komandas ir Covid-19 gadījumi, kas tām pagaidām liedz aizvadīt spēles un treniņus.

Jāatgādina, ka pirms gadu mijas tika atcelta Latvijas kausa izcīņas spēle starp Ventspili un Liepāju, jo vairāki Covid-19 tika konstatēti liepājnieku nometnē. Janvāra otrajā pusē "Ventspilij" paredzēts savā laukumā uzņemt "Viimsi" un Ronaldu Zaķi, kā arī doties izbraukumā uz Ogri. Ja vien tas būs iespējams, mēneša otrajā pusē kalendārā būs jāiekombinē arī kausa izcīņas mačs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: