Pašvaldības SIA Ventspils siltums no šā gada 6. janvāra klientu ērtībām piedāvā iespēju norēķinus par siltumenerģiju veikt arī Maxima veikalu kasēs.

Lai veiktu maksājumu pie kases, būs jāuzrāda rēķins ar svītrkodu, un apmaksu varēs veikt gan skaidrā naudā, gan ar bankas maksājumu kartēm. Tāpat arī maksājumus klienti varēs veikt pašapkalpošanās kasēs, kur būs jānoskenē rēķina svītrkods. Par viena rēķina apmaksu SIA Maxima Latvija piemēros komisijas maksu – 0,50 eiro.

Bez komisijas maksas klienti rēķinus var apmaksāt uzņēmuma Abonentu daļu kasēs, Pils ielā 12 un Talsu ielā 84, katru darbadienu no plkst. 9 līdz 13. Klientu apkalpošana tiek nodrošināta tikai epidemioloģiski drošā vidē jeb zaļajā režīmā. Tas nozīmē, ka pakalpojums pieejams tikai tiem klientiem, kuri var uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personas apliecinošu dokumentu.

Vēršam uzmanību, ka no 10. janvāra līdz 14. janvārim Pils ielā 12 kase būs slēgta, tāpēc aicinām klientus norēķiniem izvēlēties citas maksājumu apkalpošanas vietas.

Atgādinām, ka joprojām konsultāciju jautājumos uzņēmuma Ventspils siltums klienti var sazināties tikai attālināti pa e-pastu: siltums.abonenti@ventspils.lv vai arī pa tālruni 63600800.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    krustmateflorence 10.01.2022, 10:15:22

    vai ministru kabinets ir piešķīris visiem naudas pabalstu-kuru mēnešā ienākumi pēc nodokļu nomaksas-sastāda -600. euro-jo iztikas minums jau uz šobrīdi sastāda-738.euro?
    es visiem nevaru palīdzēt-jo nēsmu žēlsirdības banka un sociālais dienests-ne Labklājības ne Finašu ministrija.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: