Aizvadītā gada nogalē Ventas Balss vēlējās iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta gada abonementu 2022. gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Fotogrāfs Juris Ģigulis Ventas Balss gada abonementu pasniedza Latvijā modernākās un skaistākās Ventspils Mūzikas vidusskolas direktoram Andrim Grigalim.

«Cilvēks savā dzīvē nevar iztikt bez četrām lietām: ēšanas, dzeršanas, gulēšanas un – mūzikas! Sen pierādīti un aprakstīti visi tie labumi, kurus cilvēkam sniedz mūzika. Labumi, kurus nemēra ne naudā, ne kilogramos, bet kuru iespaidā cilvēki kļūst labāki. Un nav svarīgi, kāda mūzikas stila piekritējs esat, katrs iegūs sev to, kas dod spēku celties jaunai darba dienai, kas liek pamosties no ikdienas rūpēm un problēmām. Jā, tieši dod. Pateicībā par visu iepriekš teikto, es šoreiz nolēmu mūzikai dot. Lai skolas darbinieki un audzēkņi iegūtu informāciju par jaunumiem pilsētā un novadā, kā arī ar laikraksta starpniecību pavēstītu citiem par notikumiem savā mūzikas pilī,» savu izvēli skaidro Ģigulis.

Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors Andris Grigalis patīkami pārsteigts un pateicīgs par šādu dāvinājumu, jo laikrakstu vienmēr uzskatījis par vienu no labākiem sadarbības partneriem.

Grigalis atzīst, ka cer uz ātrāku pandēmijas galu, lai ātrāk viss atgrieztos ierastajā ritmā, jo tomēr nevar kvalitatīvi attālināti iemācīt bērniem vajadzīgās mūzikas prasmes. Protams, pedagogi strādā arī šādos apstākļos, lai pēc iespējas mazāk rastos iespējamie pārrāvumi bērnu muzikālajā izaugsmē.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -1
    Gārfilds 07.01.2022, 20:19:19

    "DĀVANU LAIKS" nav gadījumā priekšapmaksāta reklāma? Lai tad dāvina arī privātpersonām, nevis PSIA. Tāpēc jautājums vietā.

  • -1
    Gārfilds 07.01.2022, 20:20:32

    Grigalis kaut arī nav PSIA, bet ir bijis pietuvināts Ventspils domes koalīcījai.

  • -2
    Marta P 10.01.2022, 08:03:18

    Katram cilvēkam ir savas vērtības, savi uzskati, ar tiem vienmēr ir piederīgs vienai vai citai reliģijai, partijai, cilvēku grupai.
    Domāju, ka daudz svarīgāk ir tas, ka Grigalis ir mūsu mūzikas vidusskolas direktors, tas ir daudz nopietnāks un vērā ņemamāks amats, un pateicoties viņam mums ir kvalitatīva muzikālā izglītība visos vecumos.

  • -2
    Barons (Freiherr von ...) 08.01.2022, 10:43:09

    Tō Pandēmij nekad ar ne būs izbeigkties,le zinat.Tamdēļ neir kō ceret.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: