Gada nogalē Ventas Balss abonementu nākamajam gadam dāvina arī pazīstami ventspilnieki, katrs, tāpat kā laikraksta žurnālisti, izvēloties savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventspils Augstskolas profesors Jānis Vucāns laikraksta gada abonementu pasniedza Ventspils Augstskolas Studentu padomei un tās vadītājai Martai Anetei Vinniņai.

«Gadumija vienmēr ir laiks, kad atceramies ne tikai par sev tuvajiem, bet arī par tiem cilvēkiem, ar kuriem mūs saista gan darba attiecības, gan domu lidojums. Jaunība un studiju laiks parasti ir tas laiks, kad visvairāk ir ideju, bet vismazāk naudas. Šo sajūtu labi atceros no saviem studiju laikiem, un domāju, ka nekas šajā ziņā nav īpaši mainījies. VeA studentu padome pastāv jau vairāk nekā 20 gadus, un esmu novērojis, kā tā ir izdomas bagāta un ka viņi vienmēr pratuši līdzekļus izmantot lietderīgi. Man ir bijusi iespēja pavērot citu augstskolu studentu padomes, un ir jāatzīst, ka mūsējie ir ļoti aktīvi un velk līdzi pārējo Latvijas studentiju. Un, ja ir vilkme, tad šai vilkmei ir jādod papildu resursi. Laikraksta abonementa dāvinājums ir kā mājiens arī tam, lai studenti vairāk lasītu drukāto presi. Jo drukāts teksts vienmēr būs literāri apstrādāts teksts, kuru lasot ir iespēja atcerēties pareizrakstību. Dzīvē noteikti pienāk brīdis, kad ir jāprot rakstīt pilnos teikumos, bet, lai to spētu, iepriekš tomēr vajadzēs arī lasīt,» norāda Vucāns.

Marta Anete Vinniņa priecājas par šādu dāvanu, kas ļaus studentiem ne tikai uzzināt par jaunumiem Ventspilī, bet arī pašiem ar laikraksta starpniecību pavēstīt citiem par notikumiem Ventspils Augstskolas ikdienā. «Ļoti vērtīga un noderīga dāvana,» saka Marta Anete.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: