Gada nogalē Ventas Balss iepriecināja ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventas Balss redaktora vietniece Līga Gabrāne laikraksta gada abonementu pasniedza SIA Oranžā velonoma īpašniekam Endijam Apsem.

«Dāvanu izvēlējos pasniegt Endijam Apsem, jo vietā, kuru ventspilnieki atpazīst ar nosaukumu Zaļais namiņš, vienmēr valda radošs gars. Turklāt ir interesanti, ka tā ir gan velonoma un veloserviss, gan tūrisma apartamenti, gan tikšanās vieta sarunām ar draugiem. Zaļais namiņš veiksmīgi iekļaujas arī Piektdienas vakara pastaigu programmā, piedāvājot interesantus pasākumus pagalmā.»

Dāvanu pasniedzam brīdī, kad tikko aizvadīti Ziemassvētki. Endijs pastāsta, ka Ziemassvētkus svinējis pie vecākiem, jo šajos svētkos ir svarīgi būt kopā ar ģimeni. Viņam tikai prieku nesagādājot tas, ka Ziemassvētki mūsdienās tiek ļoti komercializēti, liekot lielu uzsvaru uz dāvanu pirkšanu. Bet – Ventas Balsij paldies par dāvanu!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -4
    Eeeeeeeeee 03.01.2022, 17:34:43

    Endijs tāds bik uz krūt ieņēms vai pēc ieņemšanas uz krūts! :D

    Viennozīmīgi viena no labākajām vietām ar super atmosfēru, īpašnieku un auru! :)

  • -1
    Didzis_P 05.01.2022, 21:27:59

    Labāk paskaties uz sevi un beidz citus kritizēt, vēl izsakot savus stulbos pieņēmumus. Ja nezini konkrēti, tad stāvi klusu! Kādu reizi šāds izteiciens tevi var novest pie smagi izdvesoša eeeeeeee

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: