Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā, 17. oktobrī sagaidīts 400. mazulis – meitenīte Krista. Upenieku ģimenei no Kuldīgas šis ir pirmais bērniņš. Krista nāca pasaulē 60cm gara un svēra 4,078 kg. Abi vecāki ar smaidu sejā atzīst, ka lēmums sagaidīt mazulīti tieši Ventspils Dzemdību nodaļā ir bijis pareizais.

Kristas tētis padalījās arī ar stāstu, kā vecāki izvēlējušies meitiņas vārdu: ''Pirms mazulītes ierašanās pasaulē ilgi domājām, kāds vārdiņš viņai būtu piemērotākais. Vārds Krista bija viens no variantiem. Kad uzzinājām, ka lieliskajā komandā, kas palīdzēja mūsu mazulītei nākt pasaulē, bija Krista – nodomājām, ka tā ir zīme. Pēc tā, nebija ne mazāko šaubu, ka mūsu mazulītes vārdiņš būs tieši tāds!''

Slimnīcas kolektīva vārdā ģimeni sveica SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' valdes priekšsēdētājs Juris Lācis.

Topošās māmiņas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā sagaida modernas, labiekārtotas palātas, kā arī ģimenes un paaugstināta komforta palātas ar divguļamām gultām un citām ērtībām. Ventspils slimnīca nodrošina gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības, ko pieņem kvalificēti ārsti un vecmātes, kā arī aprūpei pieejams mūsdienīgs aprīkojums.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -5
    Pritchetts 18.10.2021, 15:10:50

    Apsveicu!

    Nākamreiz gan lūdzu velciet FFP respiratorus, arī jaundzimušajam, un pēc iespējas dzemdēt mājās! Un atcerēsimies, ka vakcinējoties Tu pasargā ne tikai sevi, bet arī cilvēkus sev apkārt. Ir vērts padomāt par mazuļu vakcināciju!

  • -4
    Covid 19-24.ventspils.lv 18.10.2021, 17:09:26

    Ieteiktu gan 3M resoiratorus-pusmaskas vai pilnās sejas maskas."Mājai un Dārzam" var iegādāties,neaizmirstiet arī par daļiņu filtriem!

  • -1
    ventspilnieks 36,7 18.10.2021, 19:24:13

    Tur nevienu nelaiž klāt. Vienkārši foto reklāmas vajadzībām. Vai ir pārkāpums vai nav, lai paliek viņu ziņā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: