Ventspils pilsētas Sociālā dienesta rīcībā ir nonākusi informācija, ka nezināmas personas cenšas iekļūt dzīvokļos, uzdodoties par Ventspils pilsētas Sociālā dienesta darbiniekiem, tāpēc iedzīvotāji tiek aicināti būt piesardzīgiem.

Ventspils pilsētas Sociālais dienests atgādina, ka Sociālā dienesta sociālais darbinieks, apmeklējot klientu dzīvesvietā, uzrāda savu darba apliecību. Darba apliecībā ir minēts iestādes nosaukums, ir sociālā darbinieka fotogrāfija un amats. Uz apliecības ir Ventspils pilsētas Sociālā dienesta vadītājas paraksts un iestādes zīmogs.

Sociālais darbinieks nekad nenāk uz mājām neaicināts. Sociālais darbinieks, pirms dotos jūs apmeklēt dzīvesvietā, noteikti ar jums sazinātos. Tātad sociālais darbinieks tiek uzrunāts, un viņš nāk pie jums un nekad nav citādāk.

Ja jums zvana pie durvīm un uzdodas par Ventspils pilsētas Sociālā dienesta darbinieku, jums ir jāsazinās ar Ventspils pilsētas Sociālo dienestu pa tālr. 63601210 vai tālr. 63663001.

Sociālais dienests aicina nebūt lētticīgiem un norāda, ka piešķirot iedzīvotājiem pabalstu vai sniedzot tiem palīdzību, nekad neprasa no palīdzības saņēmēja naudu un neliek parakstīt līgumu.

Sociālais dienests aicina pabrīdināt tuviniekus, īpaši sirmgalvjus, jo nereti par krāpnieku upuriem kļūst tieši viņi. Runājiet ar saviem vecākiem, vecvecākiem, lai viņi nenonāktu šādās situācijās, jo tas viņiem rada lielu stresu un pārdzīvojumus!

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Vpr 12.08.2021, 15:47:12

    Uzdarbojas viltus sociālie darbinieki 0
    Šodien, 12:58 | SIA «Kurzemes filharmonija» informē

    Tas arī ir viltus?

  • 0
    Ieva3321 12.08.2021, 20:10:03

    Šodien tika manītas 2 aizdomīgas personas, staigājot pa dzīvokļiem, ar papīriem rokās,kaut ko piedāvā. T/C Tobago rajonā.
    Sieviete blonda melna apģērbā un vīrietis arī melnā apģērbā.

  • 0
    Skuja ,Vilis 12.08.2021, 21:33:45

    Priekš tādiem vajag turēt aizdurvē sagatavot beisbola nūju.
    Noderēs arī šmucspannis.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: