Jaunā pašmāju indīroka grupa ''Tasteful'' izdod ''Bonfire'', kas tika sarakstīta, sēžot ar draugiem pie ugunskura. ''Tasteful'' dalībnieki satikās Ventspils mūzikas vidusskolā. Savu muzikālo skanējumu izkopuši, spēlējot jau citos sastāvos, kā arī Ventspils bigbendā.

Grupā spēlē un dziesmu autori ir vokālists Gunārs Gaumigs, ģitārists Eduards Bariss, basģitārists Artis Mazalis un enerģiskais bundzinieks - Markuss Ābelītis.

''Dziesma ''Bonfire'' ir par būtni, kas nesavtīgi atdod savu dvēseli, mīlestību un siltumu citiem, neprasot neko atpakaļ. Un šī dziesma ir kā sauciens tai būtnei - neizdedz lūdzu!'' atklāj grupa.

Grupas dalībnieki apgalvo, ka mūziku iecerēts veidot dažādos mūzikas stilistikas virzienos. Viņu kompozīcijas ved klausītāju cauri mūzikas piedzīvojumam par mīlu, dabu un šaubām, gleznojot skanējumu ar sintezatoriem un skaņu efektiem, iekļaujot alternatīvās, sapņains-pop un arī psihodēliskā roka iezīmes. Katram grupas dalībniekam ir savas, atšķirīgas muzikālās intereses, kas, par laimi, savienojas kopā radošajā procesā, un tas arī padara viņus gaumes pilnus jeb ''Tasteful''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: