Trešdien, 16. jūnijā, plkst. 11 SIA ''Latvijas propāna gāze'' Kurzemes reģionālās pārvaldes teritorijā, Kustes dambī 33, notiks vietējā līmeņa praktiskās civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas mācības.

Mācību mērķis ir pārbaudīt un pilnveidot izveidoto kārtību un pasākumus, kas noteikti uzņēmuma civilās aizsardzības plānā, ārpusobjekta civilās aizsardzības plānā, kā arī pārbaudīt iesaistīto institūciju un uzņēmuma sadarbību, izvērtēt amatpersonu spēju novērtēt situāciju un pieņemt lēmumus.

Praktiskajās mācībās uzņēmuma teritorijā piedalīsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Ventspils pašvaldības policijas, Valsts policijas, Valsts vides dienesta, Ventspils reģionālās vides pārvaldes, Ventspils domes, kā arī SIA ''Latvijas propāna gāze'' pārstāvji. Avārijas apstākļu inscenēšanai, objekta teritorijā tiks izmatotas dūmu sveces.

Mācību rīkotāji aicina iedzīvotājus nesatraukties, ja redzama ugunsdzēsības transporta kustība un ugunsdzēsēju glābēju darbs uzņēmuma teritorijā, un atvainojas iedzīvotājiem par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem SIA ''Latvijas propāna gāze'' apkārtnē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: