Otrdien, 18. maijā, plkst.18 Ventspils bibliotēka aicina apmeklēt psiholoģijas zinātņu doktores Diānas Zandes tiešsaistes lekciju ''Svarīgākais par bērnu attīstību no gada līdz piecu gadu vecumam''.

Bezmaksas pasākums tiek organizēts programmas ''Ventspils - mazulim draudzīga pilsēta'' ietvaros.

Pirmajos dzīves gados bērna attīstība notiek visstraujāk. Mazulim augot, būtiski ir apzināt un izprast viņa vajadzības. Lekcijā pieredzējusī psiholoģe un piecu bērnu mamma Diāna Zande stāstīs par galvenajām pārmaiņām bērna pirmajos dzīves gados.

Diāna Zande ir psiholoģijas zinātņu doktore (ieguvusi doktora grādu klīniskajā psiholoģijā), kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, supervizore un lektore, praktizē Diānas Zandes psihologu praksē.

Lekcija norisināsies platformā Zoom. Interesenti aicināti aizpildīt elektronisko anketu, lai savā e-pastā saņemtu pieslēgšanās saiti tiešsaistes pasākumam.

Turpinot programmu ''Ventspils '' mazulim draudzīga pilsēta'', Ventspils bibliotēka piedāvā lekcijas un nodarbības, kuru tematiku ierosinājuši mazuļu vecāki. Šogad plānoti vēl vairāki pasākumi, uzaicinot dažādus lektorus un vadītājus. Jūnija sākumā pasākumu par Montesori pedagoģiju vadīs Zane Baltgaile - speciāliste, kura mācījusies Montesori institūtā Prāgā, kas piedāvā ļoti klasisku izpratni par šo metodi.

Aptaujās, kas tiek organizētas programmā, ikviens aicināts ierosināt sev aktuālas un interesējošas lekciju vai nodarbību tēmas un ieteikt, kādus lektorus vēlētos dzirdēt.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: