Pilsētas iedzīvotāji un viesi šogad vasaras sezonu Ventspilī, aicināti atklāt ar individuālo velo izbraucienu pa pilsētu, atrodot noteiktus objektus Ventspils pilsētā un piedalīties velosipēda izlozē.

Velo izbrauciena dalībniekiem, novērtējot savus spēkus, piedāvāti divi braucienu maršruti ar dažādiem uzdevumiem - 6km distance ar astoņiem uzdevumiem un 12km distance ar 16 uzdevumiem. Lai uzdevumus izpildītu, dalībniekiem būs nepieciešama ierīce ar fotokameru vai fotoaparāts. Velo izbraucienu maršruti ir lokveida, tāpēc uzsākt izbraucienu un pildīt uzdevumus varēs no sev ērtākās vietas pilsētā. Distanci var veikt arī ejot un nūjojot.

Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties, vai velo izbraucienu ar orientēšanās elementiem veikt ar mobilās aplikācijas Actionbound palīdzību, vai saņemt karti ar uzdevumiem digitālā formātā vai drukātā veidā. Saņemt jebkuru informāciju par velo braucienu iespēja 8. un 9. maijā, visas dienas garumā no plkst. 10 - 20 pie Prāmju termināla, kā arī 15. un 16. maijā no plkst. 10 - 20 Pārventā pie Pārventas bibliotēkas Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī.

Abās nedēļas nogalēs, abos pilsētas krastos dalībnieki, kuri piedalīsies individuālajā veloizbraucienā un pildīs maršruta uzdevumus, vai veiks distanci ejot un nūjojot, varēs piedalīties izlozē, kurā galvenā balva būs velosipēds.

Lai piedalītos izlozē, ir nepieciešams izpildīt uzdevumus aplikācijā vai drukātajā formātā. Drukātās, aizpildītās veidlapas aicināti iesniegt Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī līdz 9. maija plkst.20. Izlozes notiks 10. maijā plkst. 10 un 17. maijā plkst. 10.

Instrukcija dalībniekiem ar mobilo aplikāciju:

1.Lejuplādēt aplikāciju Actionbound

GooglePlay / AppStore

 

2. izvēlēties maršrutu:

Ar aplikācijas palīdzību noskenējiet vienu no 2 piedāvātajiem QR kodiem, kuri būs pieejami 8.maijā no plkst 9.00 Facebook kontos un uzsāciet spēli!

3. QR kodus 8.maija no plkst. 9.00 atradīsiet Facebook kontos:

Ventspils

Visitventspils

Sporta pārvalde

Kultūras centrs

Vai kodam piesakieties sūtot uz WhatsApp 26490802

 

4. Velo izbraucienā varat piedalīties

8. un 9.maijā visas dienas garumā!

 

Izloze notiks 10.maijā

plkst 10.00

*Informācija par Pārventas distances spēli sekos vēlāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: