Brīvības ielā 15 pēc ilgāka pārtraukuma atkal skan bērnu čalas. Darbu šonedēļ uzsākusi pirmsskolas izglītības iestāde Pienenīte. Tās pirmā darba diena iesākās ar svētkiem iestādes pagalmā.

Jaunais bērnudārzs Pienenīte ir pirmsskolas izglītības iestādes Saulīte jaunākā māsa jeb tās struktūrvienība.

Iestādes vadītāja Laima Znotiņa trešdien jaunajās, izremontētajās un mūsdienīgi iekārtotajās telpās sagaidīja pirmos audzēkņus, kā arī teica siltus pateicības vārdus pilsētas pašvaldības, Komunālās pārvaldes, Izglītības pārvaldes vadībai, būvniekiem – SIA Pilsbūve un SIA AB Būvniecība – pārstāvjiem, Saulītes darbiniekiem un citiem iesaistītajiem cilvēkiem, kas radījuši skaistu vidi bērniem. «Pirmsskolas vecuma bērni jau no dabas ir radoši un zinātkāri. Šajā jaunajā iestādē ir pilnīgi viss nepieciešamais, lai talantīgas skolotājas caur mīlestības un sapratnes gaisotni dotu visu bērniem, lai bērnos attīstītu zinātkāri un radošumu,» pateicību pauda Znotiņa. Viņa novērtē kvalitatīvi veiktos remontdarbus, košās, krāsainās un mājīgās telpas, kas noteikti priecēs arī bērnus.

Plašāku informāciju var lasīt 6. maija laikrakstā Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Latvija pāri visām! 06.05.2021, 10:35:40

    Apnikuši deminutīvie puķīšu nosaukumi bērnu dārziem, implicīti ietverot sevī bērnu audzināšanu par ņuņņām.
    Kaņepīti vēl tikai vajadzētu.:)
    Kāpēc nevar - Tīģerēni, Vilcēni, Lācēni.

  • -2
    .Panzerfaust 60 06.05.2021, 12:19:17

    Vispār jau šis bērnudārzs kādreiz esot saucies "Uguntiņa".Kas vainas bija tam nosaukumam?

  • -1
    tiešām suns 06.05.2021, 13:08:33

    ventspilnieki -nu ko teiksiet? kādam te točna ar galvu viss nav kārtībā,,,,,, tie taču mazi bērniņi, ne jau ,vilku ,lāču, opusumu vai žurku bērni, kurus pēc sugas piederības salikt pa voljēriem....mīļi nosaukumi vislabākie.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: