Ventspils pilsētas pašvaldība, tuvojoties Mātes dienai, aicina Ventspilī deklarētās trūcīgas un maznodrošinātas daudzbērnu ģimenes, kuras audzina trīs vai vairāk nepilngadīgus bērnus, tajā skaitā audžuģimenēs ievietotos un aizbildniecībā esošos bērnus, saņemt vienreizējo pabalstu Mātes dienā.

Iesniegumu pieņemšana Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā tiks uzsākta 26. aprīlī un turpināsies līdz 28. maijam. Iesnieguma veidlapas pieejamas pie Sociālā dienesta ieejas durvīm, mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un portālā ventspils.lv.

Aizpildītos iesniegumus var ievietot pie Sociālā dienesta ieejām izvietotajās pastkastītēs, kā arī nosūtot iesniegumu elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu: socdienests@ventspils.lv, vai nosūtot iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu.

Pabalstu Mātes dienā 15,00 eiro apmērā par katru nepilngadīgu bērnu varēs saņemt uz pabalsta pieprasītāja iesniegumā norādīto norēķinu konta, izmaksa uz norādītajiem norēķinu kontiem tiks uzsākta no 6. maija.

Plānots, ka pabalstu saņems par 269 bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • 0
    Jeska 23.04.2021, 18:25:26

    Mani visu laiku galva ir jautājums: kāpēc naudu saņem bērni tikai no trūcīgiem uz maznodrošinātām ģimenēm ? Kāpēc ir tāda diskriminācija pret citiem bērniem ? Ja dod kaut kādu naudu, pabalstu, tad tos vajag iedot visiem bērniem !

  • -5
    Arnis Junge 26.04.2021, 13:26:07

    Pabalsts ir atbalsta mehānisms grūtībās nonākušajiem! Tāpēc to maksā tiem, kas ir nonākuši grūtībās. Piemēram kāpēc pabalstu politiski represētajiem izmaksā tikai politiski represētajiem tikai..? Katram pabalstam ir kāds mērķis, kāda noteikta grupa un laiks, kad šāda palīdzība ir vajadzīga.

  • -2
    Ventspils Sociālais dienests 27.04.2021, 17:08:19

    Sociālās palīdzības un sociālā atbalsta sniegšana ir atbalsts tiem iedzīvotājiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk. Pabalsts Mātes dienā nav regulārs pabalsts, tas tiek maksāts vienu reizi gadā kā atbalsts maznodrošinātām un trūcīgām daudzbērnu ģimenēm, kuras ir deklarētas Ventspilī.

  • 0
    tiešām suns 23.04.2021, 18:41:24

    man arī jautājums kur ir bāriņtiesa,kad beidzot sāks rūpēties par bērniem tieši no nelabvēlīgām dzērāju un narkomānu ģimenēm,kur naudas pabalsti tiek laimīgi nodzerti? bāriņtiesa taču zina par tādam ģimenēm kur vecāki dzīvo uz bērnu rēķina>>>>>>

  • 0
    Janis Zvejnieks 23.04.2021, 21:51:38

    Uz jusu jautajumiem ir loti vienkarsa atbilde.Divkosiba un mantkariba,nevis rupes par cilvekiem un vinu gimenem.To visu var redzet,nevajag tupa ticet visam,ko politiska klike bore musu galvas

  • 0
    tiešām suns 24.04.2021, 15:25:42

    paldies ļoti laba atbilde lai padomā kas par to vēlas vai ir atbildīgi bet nestrādā...

  • 0
    tiešām suns 25.04.2021, 10:10:10

    kurš tic tai kliķei -tās mūļķības ko raksta ir apbrīnas vērtas...bet sacepušies kārtīgi -jūt ka svilst dibuā...būs jāiet prom-bet pieraduši pie tik labas dzīves un visatļautības pie visādiem bonusiem utt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: