No 19. līdz 25. aprīlim Latvijā norisinās Bibliotēku nedēļa, kuras šī gada tēma ir ''Darīt neticamo!''. Ventspils bibliotēka aicina lasītājus piedalīties konkursā ''Iesaki citiem izlasīt!'', kas norisināsies bibliotēkas Facebook lapā, kā arī iesaistīties akcijā ''Kļūsti par lasītāju!''.

Jau 18. aprīlī Ventspils bibliotēkas Facebook lapā tika dots starts konkursam ''Iesaki citiem izlasīt''. Konkursā var piedalīties, nofotografējot grāmatu, kuru ieteiktu izlasīt citiem, pierakstot klāt arī kādu citātu no šīs grāmatas. Foto un citāts jāievieto Facebook komentārā pie attiecīgās ziņas.

Konkurss norisināsies visu nedēļu līdz 25. aprīlim, un tajā vienam dalībniekam būs iespēja laimēt mugursomu, pusdienu kastīti, pudeli ūdenim un sejas aizsargmasku. Laimētājs tiks noskaidrots ar speciālas programmas palīdzību, kas izvēlēsies vienu laimīgo, ar kuru bibliotēka sazināsies un vienosies par dāvanas saņemšanu kādā no Ventspils bibliotēkām.

Savukārt tos, kas vēl nav reģistrēti lasītāji, bet vēlas par tādiem kļūt, bibliotēka aicina piedalīties akcijā ''Kļūsti par lasītāju!''. Tos, kas no 19. līdz 30. aprīlim attālināti reģistrēsies bibliotēkas pakalpojumiem (to var izdarīt ŠEIT) un pasūtīs elektroniskajā katalogā grāmatu vai kādu citu bibliotēkas materiālu (piemēram, žurnālus, CD, DVD u.c.), kā arī tīmekļa vietnē biblioteka.ventspils.lv atradīs atbildi uz jautājumu ''Cik preses izdevumus 2021. gadā abonējusi Ventspils bibliotēka?'', ierodoties bibliotēkā pēc pasūtītajām grāmatām un nosaucot pareizo atbildi, gaida pārsteiguma dāvaniņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: