Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 9. marta plkst. 6.30 līdz 10. marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma divus izsaukumus - vienu uz ugunsgrēka dzēšanu, bet viens izsaukums bija maldinājums.

Šonakt plkst. 4.53 saņemts izsaukums uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur, kā liecināja saņemtā informācija, deg neapsaimniekota ēka. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu neapsaimniekota mūra ēka 100m2 platībā.

Plkst. 7.31 ugunsgrēks lokalizēts un patlaban ugunsdzēsēji glābēji strādā notikuma vietā, lai likvidētu ugunsgrēku. Notikuma vietā strādā astoņi ugunsdzēsēji glābēji ar trīs specializētajiem ugunsdzēsības transportlīdzekļiem.

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 26 izsaukumus - deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Agnese Mazale 10.03.2021, 11:02:46

    Kad vienreiz to Vārves dedzinātāju noķers? Kamēr es dzīvoju Vārvē šis jau ir 5 gadījums pāris gadu laikā, ja pareizi atceros.

  • 0
    Lelle 10.03.2021, 23:33:43

    Neviens jau neķer.
    Jauniešiem bija vieta,kur pulcēties...pašu barā arī ir tas piromāns.
    Tik skaists dakstiņu jumts bija SEŠSTŪRU NAMIŅAM.
    Policija jau neko nemeklē.Vietējie jau zina dedzinātāju.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: