Ventspils novada kultūras un tautas namu vadītāji aicina no 5. līdz 7. martam visus interesentus piedalīties Auto Foto Orientēšanās pasākumā "Ventas kreisais krasts 2021" un dodies aizraujošā, izzinošā ceļojumā.

Pasākuma mērķis ir iepazīt un saprast, cik labi pazīsti Ventspils novada kreiso krastu - Vārvi, Ziras, Užavu un Jūrkalni.

Dalībniekiem būs jāatrod kartē atzīmētos kontrolpunktus un jāizpilda uzdevums, ja tāds dots. Visai komandai (vai bez viena dalībnieka) jānofotografējas pie objekta tā, lai fons atbilstu kartē redzamajai fotogrāfijai.

Dalībnieku automobilī esošo personu skaits ierobežots ar ražotāja noteikto maksimālo pasažieru skaitu konkrētajam transportlīdzeklim, bet ne mazāk kā divas personas, tāpat dalībniekiem jāievēro ceļu satiksmes, kā arī visi saistībā ar COVID-19 valstī noteiktie ierobežojumi.

Pieteikuma anketa atrodama ŠEIT.

Karti ar atzīmētiem kontrolpunktiem dalībnieki saņems 5. martā uz pieteikuma anketā norādīto e-pasta adresi. Nepieciešamības gadījumā karti var saņemt papīra formātā pie pasākuma organizatoriem iepriekš sazinoties (Kristīne Skrulle - 26261884 jurkalnes.tn@ventspilsnd.lv, Gita Vilgute - 28726166 uzavas.tn@ventspilsnd.lv, Inga Berga - 22002942 varves.kn@ventspilsnd.lv, Baiba Grīniņa - 25749204 ziru.tn@ventspilsnd.lv).

Foto ar kontrolpunktiem un izpildītiem uzdevumiem jāiesūta uz e-pastu kreisaiskrasts.vn@gmail.com, vai WhatsApp 28826269 norādot komandas nosaukumu.

Pasākuma dalībnieku apbalvošana notiks 8. martā plkst.12 Facebook profilā Vārves kultūra.

Rezultātu izšķirs nevis ātrums, bet atrasto kontrolpunktu daudzums, labākie tiks pie īpašām balvām. Vienāda skaita atrasto kontrolpunktu gadījumā vērā tiks ņemti izpildītie uzdevumi. Vienādu rezultātu gadījumā pasākuma organizatori nosūtīs komandām papildus jautājumus.

Specbalvas piešķirs organizētāji par interesantāko komandas nosaukumu, atraktīvāko komandas aprakstu, uzdevumu izpildi, komandas noformējumu.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Pink 05.03.2021, 09:03:25

    Ne mazāk kā divas personas mašīnā laikā, kad cilvēkiem no dažādām mājsaimniecībām nav atļauts pat blakus stāvēt?? Ko darīt, ja policija apstādina?? Teikt, ka piedalās orientēšanās pasākumā, tpc viss ok? Tā jau mēs katru dienu varētu teikt, ka orientējamies.

  • 0
    Skarbs vārds 07.03.2021, 21:55:59

    Paldies par tik saturīgi interesanto pasākumu! Kopā ar ģimeni (viena mājsaimniecība :)) lieliski pavadījām laiku divu dienu garumā! Mēs gribam vēl!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: