Sociālās aprūpes namā ''Selga'', piektdien, 31. jūlijā jau ceturto gadu norisināsies sporta spēles. Sporta spēles tiks atklātas plkst. 13 un tās vadīs biedrības ''Maratona klubs'' treneri.

Iesildīšanos vadīs sertificēta trenere Madara Frēliha. Pasākuma ietvaros plānotas fiziskās aktivitātes senioriem, stafetes dalībniekiem ar kustību traucējumiem un citas kustību veicinošas spēles.

Sporta spēļu noslēgumā notiks jau tradicionālā stafete, kurā varēs piedalīties dalībnieki ar kustību traucējumiem. Pasākuma programmā paredzēts arī veselīgo uzkodu stends un informācija par veselīga uztura un fizisku aktivitāšu sabalansēšanu senioriem.

Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Ventspils Sociālās aprūpes nams ''Selga'' nodrošina ilgstošu un īslaicīgu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju pensijas vecuma personām un personām ar invaliditāti, kā arī bāreņu un bez vecāku gādības palikušo bērnu diennakts aprūpi, dzīvesvietu, audzināšanu, sociālo rehabilitāciju, medicīnisko aprūpi un psiholoģisko atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: