Ventspils pilsētas Sociālais dienests līdz 30. decembrim ir pagarinājis Ventspils pilsētas pašvaldības sniegto materiālo atbalstu, politiski represētām personām.

Neatkarīgi no ienākumu līmeņa, pabalstu 43 eiro apmērā var saņemt visas nestrādājošās politiski represētās personas, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Ventspils pilsētā.

Lai saņemtu pabalstu, jāaizpilda iesniegums Sociālajā dienestā Raiņa ielā, vai Pārventā, kā arī iesnieguma formu var lejupielādēt Ventspils mājas lapā ventspils.lv.

Piešķirto pabalstu nestrādājošām politiski represētām personām ir iespēja saņemt trīs dažādos veidos – bankas norēķinu kontā, Sociālā dienesta kasēs vai ar piegādi mājās.

Ventspils pilsētas pašvaldība materiālā atbalsta sniegšanai šogad atvēlējusi vairāk kā 11 tūkstošus eiro un plānots, ka materiālo palīdzību varēs saņemt 265 politiski represētās personas.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotājiem iespējams saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: