Ventspils Piedzīvojuma parka Nūjošanas festivāla laikā 10. augustā pasažieriem jārēķinās ar autobusu kavēšanos un būtiskām izmaiņām autobusu kustības ceļos, kā arī ar to, ka netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas.

Festivāla laikā no plkst.10:30 līdz 13 satiksmei būs slēgtas vairākas ielas, tāpēc paredzētas izmaiņas praktiski visos pilsētas autobusu maršrutos:

Maršruti Nr. 1, Nr. 8, Nr. 11 šajā laikā tiks novirzīti pa Jūras un Aleksandra ielu.

Maršruti Nr. 3., Nr. 4., Nr. 9. un Nr. 21 slēgtos posmus apbrauks pa Jūras ielu, Brīvības ielu, Latgales ielu, bet maršruti Nr. 5 (virzienā uz pilsētu), Nr. 10, Nr.20, Nr. 22 (abos virzienos) - pa Katoļu ielu un Jūras ielu.

Maršruti Nr. 6 un 23 kursēs līdz Meža kapiem, kur apgriezīsies un brauks atpakaļ uz centru. Nr. 6 pa Vasarnīcu un Jūras ielu, bet Nr. 23 pa Inženieru, Katoļu un Jūras ielu. Līdz ar to iepriekš minētajā laikā netiks apkalpotas pieturas ''Baltais krusts'' un ''Saules iela''.

Minētajā laikā netiks apkalpotas pieturas ''Lielais laukums'' (abos virzienos), viesnīca ''Dzintarjūra'' , veikals ''Mego'', pieturas ''Baltais krusts'', pieturas Saules ielā (posmā no Krustkalna ielas līdz Lielajam prospektam), pieturas Ganību ielā un pie Reņķa dārza abos virzienos.

Informācija par izmaiņām un kartes ar autobusu kustības ceļiem izvietotas autobusu pieturās.

Ventspils Reiss atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina plānot braucienus savlaicīgi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: