18. maijā Pārventas svētku gājiena laikā no plkst.11.45 līdz plkst.12.30 būs traucēta sabiedriskā transporta kustība un netiks apkalpotas vairākas autobusu pieturas.

Pārventas svētku gājiena laikā satiksmei pilnībā būs slēgta Tārgales iela posmā no Talsu ielas līdz Rindas ielai, tāpēc tiks mainīts autobusu kustības ceļš, iespējama autobusu kavēšanās un netiks apkalpotas astoņas autobusu pieturas.

Maršrutu autobusi Nr.3, 4, 6, 10 slēgto posmu apbrauks pa Siguldas, Celtnieku un Talsu ielām.

Maršrutos Nr.3, 4, 6, 10 virzienā uz Pārventu neapkalpos pieturas Tārgales un Siguldas ielas krustojumā, pasažierus uzņems un izlaidīs pieturā Siguldas ielā un Tārgales ielā (iespējams izmantot pieturas Celtnieku ielā un pie Pārventas tirgus).

Maršrutu autobusi Nr.6 un Nr.10 virzienā uz pilsētu neapkalpos pieturas Embūtes ielā (iespējams izmantot pieturas Celtnieku ielā un pie Pārventas tirgus) un Rindas ielā (pasažierus uzņems un izlaidīs pieturā Siguldas ielā).

Maršruti Nr.5, 22, 23 slēgto ielas posmu apbrauks pa Talsu, Celtnieku, Siguldas, Usmas ielām un pēc tam atpakaļ pa Celtnieku un Talsu ielu. Netiks apkalpotas pieturas Siguldas ielā, Siguldas un Tārgales ielas krustojums un Tārgales ielā.

Visu svētku pasākumu laiku satiksmei būs slēgta Tārgales iela no Talsu ielas līdz Ugāles ielai, un slēgto posmu autobusi apbrauks pa Ozolu ielu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: