Aprīlī Ventspils Augstskolas Tulkošanas studiju fakultātes docētāji asociētais profesors Guntars Dreijers un docente Vita Balama vadīja nodarbības Erasmus mobilitātes programmā Loreānas Universitātes uzņēmējdarbības maģistrantiem Francijā.

Vita Balama skaidroja maģistrantiem uzņēmējdarbības un starpkultūru aspektu saskares punktus, savukārt Guntars Dreijers studentiem vadīja nodarbības par Latvijas klientu profilēšanas psiholoģiskajiem aspektiem, pievēršoties Latvijas tirgus segmentēšanai un reklāmas psiholoģijai, iepazīstinot Francijas maģistrantus arī ar uzņēmējdarbības vidi Ventspilī.

Guntars Dreijers izsaka pateicību profesoram Andrejam Jaunzemam par konsultāciju un interviju, kas noderēja darbā ar franču studentiem. Nodarbības notika angļu valodā. Studenti aktīvi diskutēja par ģeopolitiskajiem un uzņēmējdarbības jautājumiem Austrumeiropā. Mobilitātes noslēgumā docētāji saņēma Loreānas Universitātes sertifikātus un uzaicinājumu vadīt nodarbības franču studentiem arī nākamajā mācību gadā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: