Otrdien, 19. martā plkst. 17 Galvenā bibliotēka aicina apmeklēt psihoterapeites Vitas Kalniņas lekciju “Kā apmierināt mazuļa vajadzības bez bailēm izlutināt”.

Nesen iznāca Ģimenes psiholoģijas centra “LĪNA” vadītājas, psihoterapeites Vitas Kalniņas grāmata “Pirmās attiecības cilvēka dzīvē” un daudzi lasītāji to jau atzinuši kā “obligāto literatūru” topošajiem un jaunajiem vecākiem. Tā ir noderīga lasāmviela arī dažādu profesionālo nozaru pārstāvjiem – vecmātēm, medicīnas māsām, ģimenes ārstiem, pediatriem, psihologiem, psihoterapeitiem, psihiatriem, neirologiem, fizioterapeitiem u.c.

Vita Kalniņa ir psiholoģe un ģimenes psihoterapeite, Ģimenes psiholoģijas centra “LĪNA” dibinātāja un četru bērnu mamma. Vitai ir bagāta pieredze darbā ar vecākiem un mazuļiem, palīdzot risināt grūtības, kas rodas, bērniņu gaidot un arī pēc viņa piedzimšanas.

Tikšanās laikā Vita stāstīs par vienām no vecāku (un arī citu bērna aprūpē iesaistīto personu) populārākajām bailēm - ka bērns varētu tikt izlutināts. Cik pamatoti ir par to satraukties un kā rūpēties par bērniņu saskaņā ar viņa vajadzībām?

Iepriekšēja pieteikšanās uz lekciju nav nepieciešama. Bezmaksas pasākums notiek programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros.

Turpinot programmu “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta”, Ventspils bibliotēka piedāvās lekcijas un nodarbības, kuru tematiku ierosinājuši mazuļu vecāki. Nākošā tikšanās būs 12. aprīlī, kad Galvenajā bibliotēkā viesosies psiholoģe Diāna Zande ar lekciju “Pašvērtējuma veidošana bērniem”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: