Tuvojas svētku brīvdienas, tāpēc ''Ventspils reiss'' aicina pasažierus un pilsētas viesus pievērst uzmanību izmaiņām autobusu kustības grafikos Ventspils pilsētas un starppilsētu maršrutos, kurus apkalpo “Ventspils reiss”.

Ventspils pilsētas maršrutu autobusi Ziemsvētku brīvdienās kursēs: 24. un 25. decembrī – kā sestdienā, 26. decembrī – kā svētdienā.

Jaungada brīvdienās – 31. decembrī – kā sestdienā, 1. janvārī – kā svētdienā (bez papildu izmaiņām).

Lai pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būtu ērtāk vērot Jaungada nakts uguņošanu, 31. decembrī būs papildreiss no Celtnieku ielas Pārventā plkst. 23:30 līdz pieturai “Lielais laukums” (apkalpos lielas ietilpības autobuss, kas apstāsies tikai pieturās).

Pēc uguņošanas plkst. 1 naktī no pieturas “Lielais laukums” (virzienā uz centru) aties lielas ietilpības autobuss uz Pārventu, savukārt no pieturas “Lielais laukums” (virzienā uz Gāliņciemu) aties mazas ietilpības autobuss, kas caur Gāliņciemu kursēs uz Tārgali. Autobusa kustības ceļš pielāgots tā, lai arī Gāliņciema iedzīvotāji pēc uguņošanas varētu doties mājās ar autobusu: “Lielais laukums” – Zvaigžņu iela – Baldones iela – Pulkveža iela – Krasta iela – Rūpniecības iela – Apvedtilts – Fabrikas iela – Kustes dambis – Robežu iela - Tārgale.

“Ventspils reiss” apkalpotajos starppilsētu maršrutos izmaiņas paredzētas maršrutā uz Rīgu un Kuldīgu. Sīkāku informāciju par izmaiņām starppilsētu maršrutos meklējiet 1188.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: