No nākamā gada janvāra SIA Ventspils reiss apkalpotajos starppilsētu maršrutos palielināsies sodanauda par braukšanu sabiedriskajā autobusā bez derīgas braukšanas biļetes.

Patlaban Ventspils reisa apkalpotajos starppilsētu reisos līgumsods ir 15 eiro, bet no nākamā gada soda apmērs tiks paaugstināts līdz 22 eiro.

Uzņēmums atgādina, ka pasažieriem, kuriem reģionālajos starppilsētu maršrutos piešķirtas braukšanas maksas atlaides, jābūt arī derīgai braukšanas biļetei un dokumentiem, kas apliecina tiesības izmantot atlaides.

Bagāžas biļetes jāiegādājas gan par bagāžu, ko pārvadā autobusa bagāžas glabātuvē, kā arī dzīvnieku pārvadāšanai. Pasažieris, kuram ir tiesības uz braukšanas maksas atvieglojumiem, par bagāžas pārvadāšanu maksā tādu pat cenu kā pārējie pasažieri.

Bez maksas var pārvadāt kruķus, bērnu ratiņus, invalīdu ratiņkrēslus, rokas bagāžu, kā arī suni, kas sniedz pavadoņa vai asistenta pakalpojumu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Spītniece 12.12.2018, 06:25:29

    Ja jau nav nauda biļetei,tad kur ta ņems,lai sodu samaksātu.(?)Varbūt biļetes cenu vareltu samazināt vismaz uz pusi.Šitā kampšana,izmantojot esošo cenu politiku (visās jomās un nozarēs) jau ir aizgājusi līdz pandēmijas līmenim.Varbūt daudzi nemaz nav aizdomājušies,ka,ja cilvēks,kurš saņem minimālo algu,un tādi ir entie tūkstoši valstī,veic visus ikmēneša maksājumus,tad pārtikai paliek pāri,lai pāris reizes uz veikalu aizietu.Un ja vēl ir mazi bērni?
    Cilvēku,kurš,ļoti ticams,būtu ar savu komandu nolicis pie vietas visādus shēmotājus un citus kretīnus,valdībā tomēr pie stūres nelaiž.Es domāju Bordānu.No Strīķes un Juraša bandīti arī ir jēgu pārmīzuši.
    Nu ja jau tauta tik var pavāvuļot par esošo shēmotāju patvaļu,tad tik turpiniet tādā garā un pērciet dārgas biļetes un sagaidiet ik pa laikam komunālo pakalpojumu maksas kāpumus.

  • -1
    Peļu junkuriene 12.12.2018, 08:56:42

    Pareizi Spītniec!100 % taisnība!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: