Bērnu sociālās aprūpes centra Selga audzēkņi vasaras brīvlaiku pavada, dodoties dažādās ekskursijās, piedaloties nometnēs un viesojoties ārvalstīs pie viesģimenēm.

Bērni no aprūpes centra Selga arī šogad piedalās pašvaldības rīkotajos pasākumos, dodas darbinieku un audzēkņu saliedēšanas ekskursijā, kas izveidojusies kā tradīcija katrā vasaras brīvlaikā, kā arī viesojas ASV, kur ik gadu bērnus aicina viesģimenes. Šajā gadā aprūpes centra bērniem bija iespēja doties ekskursijā uz Liepāju un Rīgas Zooloģisko dārzu. Aktīvi atpūsties centra audzēkņi varēja batutu atpūtas centrā JumSpace, savukārt Latvijas dabas skaistumu bērni izbaudīja Kolkas ragā un pastaigājoties pa Slīteres dabas taku.

Daudz piedzīvojumu un aktivitāšu bērniem sagādā nometnes. Šogad centra audzēkņiem, kuri vēlējās laiku un aktivitātes pavadīt kristīgā gaisotnē, bija iespēja doties uz Kristīgo nometni Talsos. Interesantām nodarbēm piepildītas nometnes norisinājās Ērgļos, Olainē, kā arī Kazdangā, kuras apmeklēja teju visi centra audzēkņi. Piedaloties nometnēs, ekskursijās un viesojoties viesģimenēs, sociālās aprūpes centra bērniem ir iespēja pilnveidot sevi, kā arī gūt jaukus iespaidus visas vasaras garumā.

Bērnunama audzēkņi ne tikai atpūšas, bet labprāt iesaistās īslaicīgajā vasaras nodarbinātībā, kurā skolēni apgūst darba pamatprasmes, iegūst pieredzi un nopelna sev algu. Audzēkņiem vasaras brīvlaiks tiek plānots tā, lai katram būtu iespēja pilnvērtīgi izbaudīt vasarā piedāvātās aktivitātes.

Bērnu sociālās aprūpes centrā Selga šobrīd dzīvo 16 bērni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: