Sporta skola Spars no 25. jūlija līdz 9. augustam aicina ikvienu piedalīties skolas logo izveides konkursā, lai atjaunotu jau esošo logo jaunās vēsmās.

Logo tā ir zīme, kas simbolizē iestādi un tās nodarbošanos. Konkursa noteikumi ir pavisam vienkārši un var piedalīties jebkurš – aicināti iesaistīties gan pieaugušie, gan arī jaunieši, it īpaši Spara audzēkņi. Katrs dalībnieks var iesniegt trīs logo.

Lai iesniegtu logo, tam ir jāatbilst arī dažām prasībām – tajā ir jāiekļauj dzeltena un zila krāsa, bet dizainā jāizmanto ne vairāk par 3 krāsām, tāpat logo jāasociējas ar sportu, jauniešiem un kustību, ka arī jāietver sporta skolas Spars pilnais vai daļējais nosaukums un tam jābūt vienkāršam, uzmanību piesaistošam un viegli uztveramam.

Pēc konkursa rezultātu apkopošanas labākie darbi saņems arī balvas: 1.vietas ieguvējs saņems divus SPA abonementus Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā vienai personai uz trim mēnešiem, 2.vietas ieguvējs saņems sezonas abonementu uz basketbola vai futbola kluba Ventspils mājas spēlēm, savukārt 3.vieta – biļetes uz rudenī gaidāmajām trim Latvijas izlases futbola spēlēm Rīgā.

Konkursā iesniegto darbu vērtēšana notiks trīs kārtās. Vispirms darbus vērtēs sporta skolas administrācija, bet pēc tam pieci labākie darbi tiks nodoti sabiedrības balsojumam Spara oficiālajā Facebook.com lapā. Galīgo vērtējumu veidos 51% žūrijas vērtējums un 49% sabiedrības pārstāvju balsojums sociālajos tīklos.

Darbus var iesniegt personīgi sporta skolā vai sūtot pa pastu uz adresi: Sporta iela 7/9, Ventspils, LV-3601, vai nosūtot elektroniski uz e-pastu kristine.fogele@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: