Sakarā ar Ventspils Piedzīvojumu parka maratonu 17. jūnijā Ventspilī būs satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī tiks ierobežota sabiedriskā transporta kustība pilsētā, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās.

Sacensību trase: Starts: Piedzīvojumu parks – Saules iela – Pētera iela – Ganību iela – Lielais prospekts – Kroņa iela – Loču iela – Krišjāņa Valdemāra iela – Ostas iela – apgriešanās punkts pie Krišjāņa Valdemāra pieminekļa – Ostas iela – Krišjāņa Valdemāra iela – Kapteiņu iela – Kroņa iela – Lielais prospekts – Ganību iela – Jūras iela – Kuldīgas iela – Lielais prospekts – Ganību iela – Pāvila iela – Kuldīgas iela – Bērzu iela – Ganību iela – Krustkalnu iela – Finišs: Piedzīvojumu parks.

No plkst. 9 līdz plkst. 15:30 ar policijas kontroli trasi būs iespējams šķērsot Saules – Inženieru, Ganību – Inženieru ielas, Jūras – Kuldīgas, Jūras – Ganību un Karlīnes – Kapteiņu krustojumos.

No plkst. 9 līdz plkst. 10, kā arī no plkst. 12 līdz plkst. 15:30 ar policijas kontroli trasi būs iespējams šķērsot Vasarnīcu un Lielā prospekta krustojumā.

Izbraukšana no trases iekšpusē izvietotajiem kvartāliem būs iespējama: Riņku – Puķu – Pāvila – Priežu ielu rajonā pa Inženieru ielu, krustojumos ar Ganību ielu un Saules ielu;

Ostgala rajonā (Karlīnes – Znotiņu – Patversmes – Zvejnieku – Austrumu – Smilšu ielas) Karlīnes ielas krustojumā ar Kapteiņu ielu.

Papildus informācija par sabiedriskā transporta ierobežojumiem tiks izvietota autobusu pieturās un visu informāciju iespējams uzzināt, zvanot pa tālruni 63622422.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • -2
    Margrieta. 12.06.2018, 12:10:33

    Un tā katru gadu...
    Neesmu ne par ne pret maratonskrējienu,arī transporta ierobežojumi mani nesatrauc,jo pārvietojos kājām vai ar divriteni,bet viens gan nav skaidrs-kāpēc šādus pasākumus nevarētu rīkot ārpus pilsētas robežām.Interesenti varētu laicīgi ieņemt skatītāju vietas,skrējēji skrietu savā nodabā,un nebūtu neviena neapmierinātā.

  • -12
    gg65 12.06.2018, 12:22:36

    Es būtu neapmierināts, ja man būtu jāiet lieli gabali ar kājām uz maratona notikuma vietu kaut kur pie dabas, kur nav auto stāvvietu.
    Izspēlēšu pie reizes arī maza bērna kārti. Kā ieskaidrot mazam bērnam, ka viņam jānoiet ar kājām 7km līdz maratona starta vietai, kur skries kāds viņa radinieks? Šī tak ir ģimenēm draudzīga pilsēta.

    Kas tev atkal šogad? Atkal nespēsi izdomāt kā tev steidzīgi uz kapiem nokļūt? Atkal Omammai tieši maratona starta brīdī pēkšņi pie ārsta vajadzēs? Cik var čīkstēt? Pusmirusi pilsēta mums ir. Priecājies, ka kaut kādi cilvēki šeit atbrauc kaut pa dažiem vasaras mēnešiem.

  • -1
    Margrieta. 12.06.2018, 12:35:14

    Starts un finišs taču varētu palikt,kur bijuši!
    Vienkārši skrējējus palaist uz Užavas pusi un pa to pašu ceļu atpakaļ.
    Atkārtoju,man personīgi netraucē ierobežojumi.

  • -11
    Zanis zubis 12.06.2018, 12:44:50

    Margrieta,kā tu domā pēc kā izskatītos skrējēji,kad tas lielais bars desotu pa grantēto ceļu?

  • -11
    Sporta pārvalde 12.06.2018, 13:21:57

    Informējam, ka šāda veida maratona skrējieni notiek pa cieto segumu un pilsētas ielām ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē, radot sporta svētku atmosfēru skrējējiem, pilsētas iedzīvotājiem un līdzjutējiem.
    Užavas vecais ceļš tiek izmantots kalnu riteņbraukšanas velomaratona sacensībām, kas tradicionāli Ventspilī notiek aprīļa otrajā pusē.
    Lūdzam iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret šāda veida pasākumiem un atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

  • -11
    Zanis zubis 12.06.2018, 12:41:23

    šogad vismaz padomāts par transporta kustību! Paldies par to organizētājiem.Protams,ka pilsētā skriet ir patīkamāk nekā kaut kur pa meža brikšņiem.Salīdziniet ar lattelekom maratonu Rīgā,kur bija slēgts Vanšu tilts,puse no Dienvidu tilta,krastmala,vot tas bija kārtīgs bardaks!

  • -1
    Barons 12.06.2018, 14:57:40

    Es ir būt makten prieciks,ka man Muiž ceļ nebūs būt slēgt un es ar sav Volg būs braukt uz viss puss,ka putekļ griežas.Le zinat.

  • -7
    Mike 12.06.2018, 19:07:18

    Kad pievērsi arī,PetrosJāni2? Domā ,ka ļoti smieklīgi ir? Reiz esi padomājis arī par to?

  • -10
    Pipars 12.06.2018, 17:30:08

    Berlīne vispar maratona laikā 7 tilti ir slegti un neviens par to neķer kreņki.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: