Ventspils dome šodien ir saņēmusi Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) Iesniegumu izskatīšanas komisijas lēmumu, kas atļauj atklātā konkursa uzvarētājam AAS „BALTA” apdrošināt pašvaldības darbiniekus.

Kā jau iepriekš informējām, Ventspils domes izsludinātā atklātā konkursa par tiesībām sniegt veselības apdrošināšanas pakalpojumus rezultātus IUB bija pārsūdzējis viens no pretendentiem, kas tika noraidīts kā neatbilstošs atklāta konkursa dokumentu prasībām.

Šis IUB lēmums pierāda, ka vairums gadījumos IUB iesniegtās sūdzības ir nepamatotas, jo līdzīga situācija izveidojās 2008.gadā, kad atklātā konkursa par Ventspils pilsētas pašvaldībā nodarbināto personu veselības apdrošināšanu rezultātus IUB pārsūdzēja viens no noraidītajiem pretendentiem un arī tad IUB pieņēma pozitīvu lēmumu attiecībā uz konkursa rezultātiem. Galvenokārt, IUB iesniegto sūdzību iemesls ir pašreizējā ekonomiskā situācija, kad pasūtījumu skaits ir ierobežots un pastāv asi konkurences apstākļi.

Šobrīd tiek veiktas visas nepieciešamās darbības, lai varētu noslēgt iepirkuma līgumu ar veselības apdrošināšanas pakalpojumu sniedzēju un šī mēneša laikā izsniegt pašvaldībā strādājošiem veselības apdrošināšanas kartes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: