Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Laimes lāci nesolīja

Pēc ilgāka pārtraukuma novada domes vadības rīkotajā sapulcē Popes iedzīvotāji izrādījuši iepriekš neredzētu aktivitāti.

Degviela var pazust no Latvijas ostām

Eiropas Savienības un ASV ekonomisko sankciju pret Krieviju un tās atbildes reakcijas, kas vērsta pretējā virzienā, dēļ Latvijas ostas var zaudēt ievērojamu daļu sava kravu apgrozījuma.

2.lpp. Viedoklis: «Ferma», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vienotības biedrei Lolitai Čigānei pagaidām vēl neizdodas iegūt atbalstu valdības locekļu algu palielināšanai. Interesanti, ka šajā algu palielināšanas uzdevumā Čigānei bija piešķirta sliktā policista loma, lai Straujuma varētu notēlot labo policisti, kurai vēlāk, iznākot pie tautas, būtu tas gods paziņot, ka valdošā koalīcija Čigānes ierosinājumu neatbalsta.»

3.lpp.

Pagaidām algas paliek nemainīgas

Pirms neilga laika sabiedrību pāršalca ziņa, ka Saeimas deputāte Lolita Čigāne sagatavojusi likuma grozījumus, kas paredz palielināt ministru atalgojumu.

Ciešāk kontrolē medicīniskās izziņas

Ar naudas sodu un apturētu vadītāja apliecību autovadītājam var beigties braukšana bez derīgas medicīniskās izziņas. Triju dienu laikā tā gadījies septiņiem ventspilniekiem.

4.lpp.

Seklākas karotes pacientu ērtībai

Karotes, kuras izsniedz Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, esot neērtas un nepiemērotas, uzskata kāds pacients. Taču slimnīcā skaidro, ka tādas tās vairāku iemeslu dēļ izvēlētas apzināti.

Aicina palīdzēt nieru slimniekiem

Nieru mazspējas pacientiem nepietiek ar valsts sniegto atbalstu slimības ārstēšanā. Kurzemes Nieru fonds no saviem līdzekļiem apmaksā algu un transporta izdevumus peritoneālās dialīzes māsai.

Hallē atļauj ienest uzkodas

Pēc pirmās basketbola kluba Ventspils mājas spēles vairums apmeklētāju bija sašutuši par aizliegumu hallē ienest uzkodas, tomēr tagad tas ir atļauts.

5.lpp. Ventspils poliklīnika informē

6.lpp. Sports. Galvenos mačus sagaida ar rekordiem

Jau nākamajā nedēļā Kazahstānā sāksies pasaules čempionāts svarcelšanā, bet novembra otrajā pusē Kiprā notiks kontinenta meistarsacīkstes junioriem un U23 vecuma grupā. Šiem mačiem ļoti nopietni gatavojas arī Ventspils atlēti.

Savās mājās iekaro trijnieku

Latvijas kausa izcīņu galda hokejā visai veiksmīgi sākuši ventspilnieki – pirmajā posmā savās mājās viņi pratuši tikt pie vērtīgiem punktiem kopvērtējumā. Šis skaits būs jācenšas palielināt otrā posma mačos novembra sākumā.

Volejbolisti mājās sāk ar uzvaru

Volejbola kluba Ventspils spēlētāji sezonas pirmajā spēlē savu skatītāju priekšā prata apspēlēt savu principiālāko sāncensi VK Aizpute, tā tiekot pie otrās uzvaras pēc kārtas.

7.lpp.

Huligāni nolauzuši kociņu

Iedzīvotāji ievērojuši un ir sašutuši par nolauztu kociņu Katoļu un Pētera ielas krustojumā.

Tumsā uz pārejas notriec gājēju

Uz gājēju pārejas pilsētas centrā, Kuldīgas ielā, pirmdien notriekts gājējs; pēc notikušā viņš ar vairākām traumām nogādāts slimnīcā. Negadījums noticis ap septiņiem vakarā, kad ārā jau bija tumšs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: