Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa 30. oktobrī aicina ventspilniekus un citus interesentus uz semināru ciklā “Biznesa rīts”, kurā tiek piedāvāta iespēja uzzināt, kādi ir efektīvas komandas veidošanas pamatnosacījumi.

Semināra laikā tiks piedāvāts neliels ieskats komandas veidošanas tēmā, kas tiešā veidā skar uzņēmuma izaugsmi nākotnē, iekļaujot tādas metodes kā: cilvēku grupējums pa mēnešiem; deviņi cilvēku psihotipi; nedēļas diena, kurā cilvēks ir dzimis, un uz ko tas norāda; saderība starp personālu un kādu ietekmi tas atstāj uz biznesu; uztveres kanālu noteikšana, neizmantojot testus; kā saprast kuri būs aktīvi un kuri būs pasīvi komandas dalībnieki; starpība starp dzimšanas dienām un ko tas dod.

 

Semināra vadītājs Andris Urbāns uzskata, ka pateicoties tādām senām zinātnēm kā astroloģija, bioritmoloģija, vadības psiholoģija, konfliktoloģija, grupas psiholoģija un personas vecumu posmu psiholoģija, ir iespēja izprast katra indivīda būtību. Izmantojot šo zinātņu sintēzi ir iespēja ļoti precīzi noteikt cilvēka patieso profesionālo ceļu, viņa patiesās spējas un prognozēt viņa uzvedību.

 

Otrs eksperts, PSIA “Ventspils siltums” loceklis Atis Mertens ir jaunās menedžeru un līderu paaudzes pārstāvis ar svaigu, bet pārbaudītas vērtībās balstītu skatījumu uz komandas veidošanu un vadību, kā arī ar spēju vienot atšķirīgas paaudzes kopīgiem mērķiem. A. Mertenam ir desmit gadu darba pieredze tādos Latvijā vadošajos uzņēmumos kā GE, Nordea un Swedbank, kā arī vairākus gadus privāti darbojoties investīciju jomā.

 

Semināra sākums 30. oktobrī plkst. 10.00. Pasākums notiks Ventspilī, Inženieru ielā 101 (Ventspils Augstskola, D korpuss). Dalība seminārā bez maksas! Reģistrēšanās dalībai līdz š.g. 29. oktobrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv Papildu jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: