Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Benzīna smaka pārņem pilsētu

Nakts no pirmdienas uz otrdienu daudziem ventspilniekiem bija mokoša. Līdz ar nakts veldzi pa atvērtajiem logiem mājokļos ieplūda spēcīgs, elpceļus kairinošs, smārds. Iemesls – benzīna pārkraušana naftas terminālī.

Kinoteātris cīnīsies ar nekulturālajiem

Kinoteātra Rio saimnieki plāno stingrāk vērsties pret atsevišķiem skatītājiem, kuri iedomājušies, ka kinoteātris ir dzertuve un smēķētava.

 

2.lpp. Viedoklis: „Ekskluzīvās spēlītes”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Līdz vēlēšanām ir atlikuši tikai divi mēneši, taču vēlēšanu tuvums politiķiem netraucē spēlēt dārgas spēlītes, kuras ir spiesti vērot un par kurām maksā nodokļu maksātāji.»

3.lpp.

Novadā peldināt suņus nav aizliegts

Ventspils novada teritorijā nav valstī noteiktu oficiālu peldvietu. Līdz ar to nepastāv arī aizliegumi suņus ievest un peldināt tajās peldvietās, kas ir neoficiālas.

Zemnieki bažījas par sausumu

Pļavas izdegušas, govīm jādod jau ziemai sagatavotā barība, vārpas sāk dzeltēt, graudi tajās ir izteikti sīki – tādas nebūšanas šobrīd konstatētas zemnieku saimniecībās.

4.lpp.

Kurzemes derbijā virsroku ņem Ventspils

Spraigu cīņu 28. jūlijā aizvadīja FK Ventspils, kad SMScredit.lv Virslīgas ietvaros spēlēja pret Liepāju, tātad – Kurzemes derbijs. Pateicoties skaistam Jurija Žigajeva sitienam spēles 76. minūtē, uzvaru svinēja ventspilnieki.

Cīnoties ar karstumu un putekļiem

Spītējot lielajam karstumam, motokluba Rodeo sportisti nedēļas nogalē veiksmīgi startēja Latvijas kausā, izcīnot godalgotas vietas.

Mūziķi nes Latvijas vārdu pasaulē

Līdz 1. augustam pilsētā norit 11. Starptautiskās vokālās meistarklases, kurā savu talantu kopj gandrīz 30 jaunie operdziedātāji.

5.lpp. Ventspils muzejs pilsētas svētkos

6.lpp. Intervija. ... un beigās ceļš mūs atveda uz Ventspili

DŽONS KŪPERS ir kosmopolīts vistiešākajā šī vārda nozīmē. ASV un Lielbritānijas pilsonis, žurnālistikas profesors, pasniedzējs, pētnieks – viņš saskaitījis, ka pabijis 57 pasaules valstīs, bet vairāk nekā 20 no tām dzīvojis īsāku vai garāku laika periodu. Savos 66 gados Džons kopā ar sievu Nailu pārcēlies uz Ventspili, kas, iespējams, pieliks punktu viņa garajam ceļojumam pa valstīm un kontinentiem.

7.lpp. Aktuāls viedoklis. Ja būtu šāda skola...

Pagājušo sestdien noslēdzās Iespējamās misijas (turpmāk saukšu to vienkārši par Misiju)vasaras nometne Ventspilī. Desmit dienas apmēram 130 mūsu pilsētas visu skolu 5.–8. klases skolēniem bija iespēja piedalīties šajā projektā. Pirmās atsauksmes no bērniem un vecākiem ir pozitīvas, tādēļ vēlējos izteikt savas pārdomas par Ventspils pirmo sadarbības pieredzi ar Misiju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: