Dzirnavu laukumā 2. augustā, notiks frizieru un vizāžistu festivāls „Jūras orhideja”, ar muzikāli teatralizēta programmu uzstāsies Ventspils Nacionālo Kultūras biedrību asociācija un viesi, vēlāk uz skatuves ar muzikālu programmu kāps arī Ventspils amatiermākslas kolektīvi, bet vakarpusē ikviens aicināts vērot vai arī pats piedalīties amatieru vokālajā konkursā „Dziesmu kari”.

Frizieru un vizāžistu festivālā „Jūras orhideja” no plkst. 13:00 līdz 14:30 būs iespēja redzēt priekšnesumus un šovus Latvijas, Ukrainas un Igaunija kvalificētu friziermākslas meistaru izpildījumā.

 

Ventspils Nacionālo Kultūras biedrību asociācijas muzikāli teatralizēta programmā „Galdiņ, klājies” no plkst. 14:30 līdz 16:00 kā īpašais viesis uzstāsies dziedātāja Fox Lima, kas Latvijā plašāk zināma pēc uzvaras konkursā „Enigma social song”.

 

No plkst. 16:00 ar stundu garu programmu klausītājus priecēs džeza ansamblis „Intro”, Ventspils saksofona kvartets, metālpūšamo instrumentu ansamblis „Ventspils Brass” un meiteņu rokgrupa „Milenium”.

 

Dzirnavu laukuma pasākumu programmu noslēgs amatieru vokālais konkurss „Dziesmu kari”, kura Ventspils atlases kārtā aicināts piedalīties ikviens neprofesionāls dziedātājs no 18 gadu vecuma un, nokļūstot finālā, cīnīties par galveno balvu - iespēju ierakstīt savu dziesmu profesionālajā ierakstu studijā, kā arī dziesmas video klipu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: