„Ventspils reisa” komanda kā uzvarētāja atgriezusies no Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas 18. veselības spartakiādes, kas no 18. līdz 21. jūlijam norisinājās Latgales pusē – Siveriņas pagastā pie Rušonas ezera.

Kā ciemiņš un līdzjutējs spartakiādi apmeklēja arī satiksmes ministrs Anrijs Matīss, un tā bija laba iespēja pasažieru pārvadātāju uzņēmumu pārstāvjiem neformālā gaisotnē pārrunāt nozarei svarīgus jautājumus.

 

Spartakiādes programmā komandām bija jāstartē 8 disciplīnās, no kurām kopvērtējumā iekļāva 7 labākos rezultātus. Šoreiz sacensību rīkotāji – „Jēkabpils autobusu parks” – bija padomājuši par to, lai tās būtu ne tikai sportiskas, bet liktu arī pasmaidīt. Tā, piemēram, jautrību radīja ratu vilkšanas sacensības un stafete, kurā bija jāizmanto gan taktiskā domāšana, gan spēks, gan spēja saskaņoti darboties. Sportiskākās disciplīnas bija volejteniss, kurā „Ventspils reisa” komanda izcīnīja 2. vietu, un „meža kaķa” trase. Jāatzīmē, ka volejtenisā mūsējie jau daudzus gadus uzrāda labus sasniegumus, un pretinieki zina, ka cīņa ar ventiņiem nebūs viegla.

 

Profesionālajā divcīņā uzņēmumu pārstāvēja Ojārs Ivasks un Ainārs Naudiņš, kas jau vairākus gadus apliecinājuši gan savas labās zināšanas ceļu satiksmes noteikumos, gan izcilo braukšanas prasmi. Sīvā konkurencē ar kolēģiem no Cēsu a/s „CATA” (1. vieta) un „M.E.LAT - LUX” (2. vieta), mūsējie ierindojās 3. vietā. Ventspilnieki ieguva skatītāju simpātijas ar to, kas startēja savā darba formā – baltos kreklos, ar kaklasaiti un buktētās biksēs. Kā ar smaidu runāja skatītāji un tiesneši – varot redzēt, ka šie šoferīši ikdienā pieraduši braukt ar labiem autobusiem.

 

Tā kā jebkurš komandas dalībnieks cīnījās gods godam, rezultātā “Ventspils reisa” komanda kļuva par spartakiādes čempioniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: